Bildirim
asus f3se t7300 işlemcili laptop için 55-60 derece normalmi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
benim t5600 yanlış hatırlamıyorsam 40 küsürlerde geziyordu çok yüklenirsem anca o değerleri görüyor _____________________________ -
asusun f3se modelini kullanıyorum.boşta 50-55 yükte 60-65 arası _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: cakalpup
asusun f3se modelini kullanıyorum.boşta 50-55 yükte 60-65 arası
Son derece normalKim anormal diyorsa bilmiyodur, sallıyordur, inanma.
quote:
Orjinalden alıntı: engerek135
quote:
asusun f3se modelini kullanıyorum.boşta 50-55 yükte 60-65 arası
Son derece normalKim anormal diyorsa bilmiyodur, sallıyordur, inanma.
sağol walla içim rahatladı_____________________________
-
arkadaşlar bu arada laptopun küçük bi incelemesini yarın yapacağım.çok detaylı olmayacak ancak yinede almak isteyenler için fikir olur _____________________________ -
quote:
arkadaşlar bu arada laptopun küçük bi incelemesini yarın yapacağım.çok detaylı olmayacak ancak yinede almak isteyenler için fikir olur
çok ii olur özellikle oyun performansını,batarya perf. merak ediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shekerabi -- 12 Ekim 2007; 15:00:27 >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X