Şimdi Ara

freeservers karekterler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir çok kişi freeservesi kulllanıyor güzelce ama ben tr karekter kullanıyorum save yapınca boku yiyio neden acaba kod falanmı lazım verirseniz sevinirim

• <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-9">

kullan...
  • valla çok saol işime yaradı birde birkaç kod daha yazabilirmisin biliyosan mavi yeşil büyük küçük yazmak için?
  • off işime yaramadı olmuyor ya
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'>
    <br />valla çok saol işime yaradı birde birkaç kod daha yazabilirmisin biliyosan mavi yeşil büyük küçük yazmak için?
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    <hr noshade size='1'>
    <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'>off işime yaramadı olmuyor ya<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

nası yani? hangisi??
    sana büyük küçük yazmayla ilgili kod vereyim
    <font face="y" size="x">metinini buraya yazıon</font>
    y yerine arial,verdana gibi font adları yazabilirsin, birden fazla yazdığında virgül ile ayır örneğrin arial,verdana gibim..
    x ise sayı belirtir, <font size='1'>1</font id='size1'>den <font size='6'>7</font id='size6'>'ye kadar büyük yazabilirsin..
    renk olayını da birazdan yazacam.. az sonraa.

• Can o kodu <head>...</head> arasına koyucan ve işini görmesi lazım bide kontrol et senin ie nin encoding i Türkçe dışında bişeyse onu Türkçeye getir...
  • ben webden anlamıyorum kusura bakmayın sizide uğraştırıyorum ama öğrenmeye çalıuşıyoz:))
    mesela
    SİTEMZİ YENİDEN HİZMETE BAŞLAMIŞTIR
    yazısını bana bir yazarmısın bi bakıyım türkce karekterli kodlu biçimde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silkroad Private Server'lar
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BEN ANLATAMADIM SİZE FREESERVERSIN KENDİ SİTESİNDEN değişiklik yaprken tr karekter olmuyor neden acaba veta yazıyı bir kodun arasınamı yazcaz
  • eğer freeserves sana header bilgilerini değiştirme izni vermiyosa yapabileceğin bişey yok...
  • E AMA MİLLET NASIL YAPIYO BUNU BİR TON VAR BUNU YAPAN MESELA MSTIKE ARKADAŞIMIZ
  • o zaman yanlış yere koyuyon kodu...
  • ya bana bir örnekle yazarmısın lütfen
    mesela
    sitemiz açılmıştır yazısını yaz bi
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxSİTEMİZ AÇILMIŞTIRXXXXXXXXXXXXXXXXX GİBİ
  • <html>
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-9">
    </head>

<body>
    <center><font color="#0066FF" size="7" face="Arial"><b>SİTEMİZ AÇILMIŞTIR</b></font></center>
    </body>
    </html>

Burada meta tagı ile sayfanın hangi karakter seti ile gösterileceği bildirilir ve head tagları arasına yazılır.
    font tagı ise (burada)
    color: yazının rengini (rgb kodu yerine blue,marine,red gibi renk isimlerini de yazabilirsin)
    size: ile yazının büyüklüğünü,
    face: ile de tipini belirler.
    b tagı (bold): yazıyı kalınlaştırır,
    center: ise ortalar.
  • Bu arada son açılan tag ilk kapatılır. ilk açılan da son.
    yani center-font-b sıralaması ile açılan taglar b-font-center sıralaması ile kapatılır.
    Belki bir gün işine yarar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.