Şimdi Ara

www.symbiansigned.com NORMALE DÖNDÜ. KAYIT AÇIK KAÇIRMAYIN...!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
7.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar site bu akşam itibari ile normale döndü. ben kayıt oldum. kaçırmayın derim. ne olur ne olmaz. Daha fazla kişinin haberi olması için yeni topic açtım. gereksiz se silinir heralde zati.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tempestshine -- 10 Eylül 2007; 18:23:26 >

• Your email address is rejected.
  • kardeş ben kayıt oldum bea. nası yane yaw.

TEKRAR BAKTIM. @msn.com kabul etmedi. yahoo.com.tr kabul etti. deneyin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tempestshine -- 10 Eylül 2007; 19:28:37 >
  • gmail
    Your email address is rejected.

malesef
  • OLMUYO
  • Nihayet kaydolabildim ben de.MSN ve türevlerini kabul etmedi kendi domainim ile kaydoldum..
  • olmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yahoo.com u kabul etmedi
  • oluyooooooo bombaaaaaaa mynet ile oluyorrrrrrrrrrrr...
    ,

ama biri bana yardım etsin username bi türlü kabul ettiremiyorum password bellide username kısmına ne yazmamız gerekiyor first name ve emaili denedim olmuyorrrrrrr

halletimmmmm bir account daha açtım onuda mynetten açtım işlem tamam ikiside çalışıyorrrrrr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslannn -- 10 Eylül 2007; 23:42:48 >

• arkadaşlarwww.mail.com dan junex@texas.usa.com uzantılı adres aldımm, adresi de amerika gösteridm ( webden amerikadan bi restoran bulup onun adres ve posta kodunu falan girerek ) bu mail adresini kabul etti, mynet kabul ettiğini söyleyen de var. acele edin deirm. ben başladım sertifika olayına. kolaymış yaw

• quote:

Orjinalden alıntı: aslannn

oluyooooooo bombaaaaaaa mynet ile oluyorrrrrrrrrrrr...
    ,

ama biri bana yardım etsin username bi türlü kabul ettiremiyorum password bellide username kısmına ne yazmamız gerekiyor first name ve emaili denedim olmuyorrrrrrr

at kafadan birşey yaw. Ben "Network KILLER"ı kullanıyorum. kabul etmiyor mu yazdıklarını? TR karakter kullanma.
  • email adresini yaz
  • ekolay ile kayıt oldu tesekkurler
  • üye olduk nasıl imzalayacağız tam anlatır mısnız?
  • Ben üye oldum ama ne işe yarıyor bu site yaw? :D
  • Your email address is rejected.
  • Döküman isteyen arkadaşlar. Önceki yazımın güncellenmiş hali.
    Buyrun ->http://www.4shared.com/file/23970565/97e383af/Unsigned_to_Signed__TR__10092007.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 11 Eylül 2007; 10:37:14 >
  • ya byler maili kabul ediyo tamam ama ondan sonraki sayfada her şeyi giriyorum legel document must be accepted dio ama hiç bi yerde accept die bşy yok o dökümanı kabul edemiyom nerde yaw yardım yarım sattir uraşıom :( dökümanı nerden kabul ediyos bende görünmüuo o tür bşyyy
  • yaw byler kapanmaddan bi halledebilsek yok mu yardımcı olacak birileri
  • alttan view aggrement gibi bişey olması lazım tıkla sonuna kadar in altta accept var tıkla tamamdır
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.