Şimdi Ara

Fotokritik.com Forumu Açıldı - Efsane Geri Döndü :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
1
Favori
5.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Meşhuuuurrr Fotokritik forumu kapanmıştı malumunuz üzere, bugün itibari ile tekrar açıldığını görmekteyiz, ancak forumlarda konu açmak ve konulara yazı yazmak pro üyelik istiyor, pro üyelik ise ücretli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Ubeyd* -- 19 Kasım 2012; 20:53:06 >

• Ne efsane be
    O çakma benzer(!) arayüzle nereye kadarbilemiyorum
  • Isik, kadraj ve renkler her zamanki gibi harika. Benim fotograflarima da beklerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozturert

Isik, kadraj ve renkler her zamanki gibi harika. Benim fotograflarima da beklerim.

Kutlarım, harika renkler (siyah beyaz fotoğraf için yazılmış bir yorum )
  • ***Buraya çok duygusal şiir girilecek***

Fotoğrafta gren sorunu var, renkler iyi, benzer bir çalışma bende yapmıştım fikirlerinizi duymak için kendi portfolyoma da beklerim :)

***Buraya da yorumu yazan kişinin 5 para etmez fotokritik portfolyosunun linki gelecek***
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokak_papagani

***Buraya çok duygusal şiir girilecek***

Fotoğrafta gren sorunu var, renkler iyi, benzer bir çalışma bende yapmıştım fikirlerinizi duymak için kendi portfolyoma da beklerim :)

***Buraya da yorumu yazan kişinin 5 para etmez fotokritik portfolyosunun linki gelecek***

ve açılan o portfolyodaki her 5 para etmez fotoğrafa koyulmuş imza: ***... Photography***
  • Eski fotokritik en kötü zamanında bile genede güzeldi bence bunu yeri doldurulamayınca daha iyi anladık..

Lakin şu anda bence çok kötü bir durumda teması falan berbaet eski şekline dönse daha iyi olur.

Objektiffoto sitesi gerçekten çok güzel gidiyordu ki dava falan açıldı kapandı fotografturk oldu ancak sorum bölümü falan sessiz kaldı, yani teması güzel kendisi vasat bir site olmaya başladı gitgide..

facebook vb siteler bence forum kültürünüde öldürüyor kökleşmiş siteler hariç..

Sürekli fotoğraf yüklenen bir site açmak objektiffoto falan gibi çok masraflı oluyor mu ? sonuçta sürekli içerik yüklenecek sanırım o yüzden pek yanaşan yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okaaaaaan -- 19 Kasım 2012; 21:41:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goksel_k -- 16 Mart 2021; 17:57:10 >
  • Bu sitede de başladı hafiften, dikkat etmek lazım
  • bakınız yabancı sitelerdede var eskiden takip ettiğim bir site idi 1x,500px tercih sebebidir orayada bakmak lazım forumun kapatılmasının sebebi şuydu bizim sitede ve bazı başka sitelerde organize olan 15-20 kişi günün fotoğrafını oylayıp saçma sapan fotoğrafları 1. yapıyordu hele nutella halen aklımda iyi forumlar...
  • Bende 500px kullanıyorum şu an ama orasıda aynı kaderi yavaştan paylaşıyor.
    Hatta dün ben 500pxte de bir üyenin benzer bir durumdan şikayet ettiğini gördüm, bulabilirsem paylaşayım linki
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokak_papagani

Bende 500px kullanıyorum şu an ama orasıda aynı kaderi yavaştan paylaşıyor.
    Hatta dün ben 500pxte de bir üyenin benzer bir durumdan şikayet ettiğini gördüm, bulabilirsem paylaşayım linki

Benim başıma daha üye olup ilk fotoğraflarımı yükler yüklemez geldi bile, buyrun:

http://500px.com/photo/18069095
  • quote:

Orijinalden alıntı: goksel_k

Fotokritik ya da diğer herhangi fotoğraf sitesinde dönüp dolaşılıp gelinen nokta hep aynı.
    Bizim milletin kanında var herhalde ayrımcılık, eşe dosta torpilcilik.
    Yüzüne bile bakmaya değmeyecek şeylere sırf eş, dost, hemşeri işi diye yağlı övgüler düzülmeye başlanıyor.
    İnsan insana güzel dileklerini elbet iletmek isteyecektir ama bile bile de hatalı birşeye de harika, süper, möhteşem üstad gibi övgüler düzülmesi o ortamdan soğutuyor zamanla.

Alışılmış bir tepki şekli de, fotoğrafını eleştiren birine önce senin çektiklerini görelim de sonra konuş gibi akıl ziyanı cevaplar verilmesiydi. Bu tip zihniyetlere göre eğer meteoroloji uzmanı değilseniz hava soğuk deme hakkınız da yok..

Sadece bizim millete özgü değil merak etmeyin. 500px.com, uluslar arası bir site, bu sitede de aynı şey yapılıyor. Ama sitenin bir güzelliği var editör seçimleri hiç bir zaman kötü değil.

• Hocam bazen saçma sapan editör seçimleride oluyor arada çok denk geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben gerçekten objektif olan Türk fotoğraf sitelerinin gelişemesini isterim lakin öyle olmuyor.netfotoğraftada var aynı şey herkes birbirini tanıyınca artık fotoğrafa değil kişiyi tanıdığı için oy veriyor hatta 500px de bazen şöyle yorum yapan yabancılar var Türkçe mealen ''ben size oy attım umarım sizde benim portfolyamo bakıp oy atarsınız'' gibi neyse... Fotoğrafa odaklanalım
  • Işığınıza sağlık yazmak için para vermek
  • Uzun bir aradan sonra fotograflara yapilan yorumlara bakayim da Fotokritik havasini soluyayim dedim, iste yapilan enfes yorumlar (dikkat ettim, genelde birbirlerine yapiyorlar bu yorumlari):

- Renkleri ve siluetleriyle keyifle izlenen bir kare olmuş, kutlarım dost..
    - güzel paylaşım.
    - Siluetleri ve ters isikta nefis ... hanim, elinize saglik
    - ... hn. bulutlar,derinlik ve belirgin silüetleriyle güzel kare.. Ellerinize sağlık...
    - çok şık,tebrik ederim.selamlar..
    - Pastel tonu,netliğiyle güzel gül,emeğinize sağlık.
    - O gozler neler soyler...ne dusundurucu...Kutlarim ... Hnm.
    - güzel poz vermiş.eline sağlık.saygılar.

Ve benim favorim:
    - HARIKA RENKLER SUNAN BIR AKSAMDA ,GUZEL BULUT YAPISI VE ONUNLA SENKRONIZE OLAN YAMACLARIN VE RIHTIMIN NEFIS UYUMUYLA COK HOS BIR FOTOGRAF OLMUS..INSAN FIGURU KESKIN SILUETLERLE DOGA VE YASAM BAHSINDE ANLATIMI GUCLENDIRMIS..TEBRIKLER ... BEY..EMEKLERINIZE SAGLIK..SELAMLAR..

Ne diyosun!!! Bu dandirik fotografa bunu diyorsan saheser fotograflara kitap yazman lazim senin!

• güne zevkle başlamamı sağlayan, zevkle okuduğum bir konu olmuş arkadaşlar. ışığınız bol olsun, pardon klavyenize sağlık.

• Yine mükemmel bir paylaşım olmuş her zaman olduğu gibi. Yüreğinize sağlık arkadaşlar.

http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=9549
  • Arkadaş gizli profil linkin neye paylaşıyon .....
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.