Şimdi Ara

**DH SRO AŞİRETİ(ss isterük)** (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.851
Cevap
1
Favori
78.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PunkLee

Ama yalnız reklam olmuş azcık LAYS kısmını karalasaydın bari

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: PunkLee

+31 güsel espirik

• quote:

Orijinalden alıntı: mai_mai

2 haftada bir bölüm geliyorsa ohooo ay var yıl var daha , sağol şu an için indirmeme gerek yokmuş
    3. book finali 20. bölüm olacaktır büyük ihtimal ama 3. sezonda bitirmeyi planlıyorsa nickoledeon belki 20 + olabilir .

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

2 haftada bir bölüm geliyorsa ohooo ay var yıl var daha , sağol şu an için indirmeme gerek yokmuş
    3. book finali 20. bölüm olacaktır büyük ihtimal ama 3. sezonda bitirmeyi planlıyorsa nickoledeon belki 20 + olabilir .

2 haftada 1 bolum deil

bu hafta 2 bolum birden internette yayınlandı ama nick kac bolum yayınladı bilmiorm zaten bu nick den cekilme deil zannımca

her hafta 1 bolum die biliyorum bazen 3-5 bolum birden yayınlanıor 1-2 hafta beklıoz felan

belli deil yani

• quote:

Orijinalden alıntı: 0asisKinq

quote:

Orjinalden alıntı: PunkLee

+31 güsel espirik

Alıntıları Göster
    @_ŞaMaTa_

Zukonun babası ateş krallığına hükmeder. Doğal olarakta zuko ateş krallığı prensidir

Vihuuuuuuuuuuuuuuu Sahife Başuuuuuuuuuu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amaterasu -- 14 Kasım 2007; 22:42:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Amaterasu

@_ŞaMaTa_

Zukonun babası ateş krallığına hükmeder. Doğal olarakta zuko ateş krallığı prensidir

Vihuuuuuuuuuuuuuuu Sahife Başuuuuuuuuuu

Alıntıları Göster
    @orions yakında biter diyorsun yani neyse ben bekleyeyim daha
    @intella gratzzz

neyse ben yatar yarın fizyoloji vizem var (şans dileyin lo ) size iyi muhabbetler .

• quote:

Orijinalden alıntı: mai_mai

@orions yakında biter diyorsun yani neyse ben bekleyeyim daha
    @intella gratzzz

neyse ben yatar yarın fizyoloji vizem var (şans dileyin lo ) size iyi muhabbetler .

Alıntıları Göster
    @_ŞaMaTa_

avatar dan görüntü onlar avatar bi çizgi film [animede olabilir]

@raydic tebriksler
    bnde coğrafyadan 85 üstü alcam inş süper kopya taktiği buldum cam kenarında oturuyorum kopyaları perdeye saklıyorum [vuhhuuu]

@theodor
    ne o avatarda kedi köpek resmi 3 hilalcıı min?

eğer öle is siyaset yapma!

neyse ben okula gidiyorum kızı okuldan alıp gezcez dersi ascam

kalın salıcakla

• quote:

Orijinalden alıntı: _turgay_

@_ŞaMaTa_

avatar dan görüntü onlar avatar bi çizgi film [animede olabilir]

@raydic tebriksler
    bnde coğrafyadan 85 üstü alcam inş süper kopya taktiği buldum cam kenarında oturuyorum kopyaları perdeye saklıyorum [vuhhuuu]

@theodor
    ne o avatarda kedi köpek resmi 3 hilalcıı min?

eğer öle is siyaset yapma!

neyse ben okula gidiyorum kızı okuldan alıp gezcez dersi ascam

kalın salıcakla

Alıntıları Göster
    ben direk kitabı acıyordum

artık bıraktım kopya işlerini tek derdim öss

• quote:

Orijinalden alıntı: Hermés

quote:

Orjinalden alıntı: FuinFea

Selam hacum...
    Bana gıcık almancacı 72 verdi çok uyuz oldum...
    Mat. dan bu kardeşiniz 95 aldı

Fonksiyonlara, polinomlara, ikinci derece denklemlere gelince 95 alabilcek misin bakalım

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: se[R]pentine

quote:

Selam hacum...

Fonksiyonlara, polinomlara, ikinci derece denklemlere gelince 95 alabilcek misin bakalım

Sağol ben almıyım

Selam gençlik bu arada nasılız ??

• quote:

Orijinalden alıntı: FuinFea

quote:

quote:

Selam hacum...

Sağol ben almıyım

Selam gençlik bu arada nasılız ??

Alıntıları Göster
    berbat

haftaya veli toplantısı var babam tutturdu ben gitcem bu seferki toplantıya bakalım nolcak şimdiden içimde bi heycan kapladı dersler kötu deil ama okulda yapmadıgımı bırakmadım bakalım ne dicek hocalar
    zaten babam en arkaya oturunca ne oldugumu anlıcak hersıra tertemez benım sıranın ustunde olmadık şey yok idaadan yatıgım maçlar full kopyala aşkımı yazdıgım şiitler tamam sıranın yuzölçümü kuçukde ama şey sığdırdım yani okuldaki herşeyim o sıra 4 senemi o sırayla bitirdim son seneey girdik işte sıra en alt kattaydı anam ağladı onu çıkarana kadar hayır ağırlıktan deil deli muzaya yakalancam kargaşa olcak sonunda çıkartım eskiden kalma 4 taen jilet var inş babam görmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SlimUltimate -- 15 Kasım 2007; 18:31:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SlimUltimate

berbat

haftaya veli toplantısı var babam tutturdu ben gitcem bu seferki toplantıya bakalım nolcak şimdiden içimde bi heycan kapladı dersler kötu deil ama okulda yapmadıgımı bırakmadım bakalım ne dicek hocalar
    zaten babam en arkaya oturunca ne oldugumu anlıcak hersıra tertemez benım sıranın ustunde olmadık şey yok idaadan yatıgım maçlar full kopyala aşkımı yazdıgım şiitler tamam sıranın yuzölçümü kuçukde ama şey sığdırdım yani okuldaki herşeyim o sıra 4 senemi o sırayla bitirdim son seneey girdik işte sıra en alt kattaydı anam ağladı onu çıkarana kadar hayır ağırlıktan deil deli muzaya yakalancam kargaşa olcak sonunda çıkartım eskiden kalma 4 taen jilet var inş babam görmez

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: raydric

berbat

okula hangi amaçla gittiğini merak ediyorum...

eglenin bakalım lise bitince gorursunuz gununuzu

öss yi laylaylom ile kazanamıosnuz

3 yıl bosuna zaman geciriyo sonra öss yi kazanmaya calısıyorsunuz ve o dersleri ogrenmek için 1-2 yıl heba ediyorsunuz

ki su an bu nu cok guzel yasyorum

3 yılda yawas yawas calısmak yerine gunde 10 saat ders calısmak zorunda kalıyorum

yeterli gelicegini de zannetmiyorum cunku yarıstıgım adamlar 3 yıldır aynı derslere calısıyor aynı seylerden soru cozuyor bense yeni baslıorm

eğer anadolu lisesinde deilseniz zaten yandınız demektir

neyse....

yeni resimlerle gelecem birazdan telden kopyalayım resimlerimi

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Anor~

quote:

Orjinalden alıntı: raydric

berbat

okula hangi amaçla gittiğini merak ediyorum...

eglenin bakalım lise bitince gorursunuz gununuzu

öss yi laylaylom ile kazanamıosnuz

3 yıl bosuna zaman geciriyo sonra öss yi kazanmaya calısıyorsunuz ve o dersleri ogrenmek için 1-2 yıl heba ediyorsunuz

ki su an bu nu cok guzel yasyorum

3 yılda yawas yawas calısmak yerine gunde 10 saat ders calısmak zorunda kalıyorum

yeterli gelicegini de zannetmiyorum cunku yarıstıgım adamlar 3 yıldır aynı derslere calısıyor aynı seylerden soru cozuyor bense yeni baslıorm

eğer anadolu lisesinde deilseniz zaten yandınız demektir

neyse....

yeni resimlerle gelecem birazdan telden kopyalayım resimlerimi

Alıntıları Göster
    gorcek bişeyim yok benım
    öss bekliyorum ben okul bitse kaç yazar okula gitğimi var sınavlara girip çıkıyorumk gunum yarısı dersahanede geçiriyorum
    geyik olsun die bi kaç şey yazdım ama bazıları cidiye aldı eğlenceye vurmandan okul hayatı bitermi?
    ders diyince ders eğlence diyince eğlence
    ben 4 senedir paşa paşa dershaneme gitim hazırlandım ne sınaw sitresi ne korku hiç biri yok yeterki sistemli çalış
    öss laylayla girmiyorum zaten öss bile girmicektim ama 4 senelik dersahene gitim okadar çalıştım puanlarım ii bi deniyim diyorum zaten ilk turda marmara hukuk olmasa direk firar yapıyorum bu ulkeden
    düz lisedeyim hiç bi faydasını görmedim ama çalışsaydım oksye çok rahat anadolu lisesine girerdim pişmanlık duyuormuyum hayır

bu kendi şahsi düşüncem ila bişe yazmak zorunda deilsiniz maksat eğlence

mai msne come

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SlimUltimate -- 15 Kasım 2007; 19:40:55 >

• quote:

gorcek bişeyim yok benım
    öss bekliyorum ben okul bitse kaç yazar okula gitğimi var sınavlara girip çıkıyorumk gunum yarısı dersahanede geçiriyorum
    geyik olsun die bi kaç şey yazdım ama bazıları cidiye aldı eğlenceye vurmandan okul hayatı bitermi?
    ders diyince ders eğlence diyince eğlence
    ben 4 senedir paşa paşa dershaneme gitim hazırlandım ne sınaw sitresi ne korku hiç biri yok yeterki sistemli çalış
    öss laylayla girmiyorum zaten öss bile girmicektim ama 4 senelik dersahene gitim okadar çalıştım puanlarım ii bi deniyim diyorum zaten ilk turda marmara hukuk olmasa direk firar yapıyorum bu ulkeden
    düz lisedeyim hiç bi faydasını görmedim ama çalışsaydım oksye çok rahat anadolu lisesine girerdim pişmanlık duyuormuyum hayır

bu kendi şahsi düşüncem ila bişe yazmak zorunda deilsiniz maksat eğlence

mai msne come

Alıntıları Göster
    konu dışından terlenen şeyleri buraya koymuyorum daha önce açılan konu bi daha açılamazmı ?

edit:konu amacından sapıyormuş

zaten amacı hariç yerşeye saptı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SlimUltimate -- 15 Kasım 2007; 19:56:07 >

• quote:

konu dışından terlenen şeyleri buraya koymuyorum daha önce açılan konu bi daha açılamazmı ?

edit:konu amacından sapıyormuş

zaten amacı hariç yerşeye saptı

Alıntıları Göster
    @raydric

Konuyu amacından saptırmayalım. Bu konu kendi ssmizi koymamız için açıldı. Anılarımızı anlatmak vs için değil. "Hayatınızda En Utandığınınız Anı Yazın" diye konu aç buraya. Silinirse "Konu Dışı"na aç. Ki ne yazık ki daha önce öyle bir konu açılmıştı.

Bu konu muhabbet topici, konu dışından derlenen postları aktarma topici değil.

Lütfen biraz dikkat edelim.

Ki ben bunları yazarken sen ss ni koymuşun zaten.

@bi daha raydric

Benim amacım tartışmak veya kızmak değil. Sadece uyarıyorum. Sen buraya anını yazdığında forumda leş bekleyen akbabalar(post kasan kesim) gelip buraya post kasmak için anısını yazacak.

Ben de sana diyorum ki böyle bir şeye ön ayak olma hepimiz rahatlayalım.

@altımdaki

İlk sahifelerde resmim var. Gerçi şimdi değştik baya. Saçlar kısaldı falan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hermés -- 15 Kasım 2007; 20:13:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hermés

Arkadaşlar topicte "selam-a.s." şeklinde muhabbetler olmazsa çok sevinirim. konu kirleniyor, post kasılıyor.

Söz yarın foto koyacağım

Alıntıları Göster
    quote:

Arkadaşlar topicte "selam-a.s." şeklinde muhabbetler olmazsa çok sevinirim. konu kirleniyor, post kasılıyor.

Söz yarın foto koyacağım

İstatistiklere göre SS koyman lazım Yaw nedense ben seni çok merak ediyorum bea

• quote:

Orijinalden alıntı: Trapped Under Ice

quote:

Söz yarın foto koyacağım

İstatistiklere göre SS koyman lazım Yaw nedense ben seni çok merak ediyorum bea

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR KONU GİTTİ GİDİYO BARE FOTO KOYANLAR BASKA FOTO LARINI KOYSUNLAR HEM IKINCI TEKRAR YAPARSAK İİ OLUR ÇİFT DİKİŞ HESABI

• quote:

Orijinalden alıntı: sweetzero

ARKADAŞLAR KONU GİTTİ GİDİYO BARE FOTO KOYANLAR BASKA FOTO LARINI KOYSUNLAR HEM IKINCI TEKRAR YAPARSAK İİ OLUR ÇİFT DİKİŞ HESABI

Alıntıları Göster

önceki sayfalardada resmm var ama bi daha koyalım

• quote:

Orijinalden alıntı: _turgay_

önceki sayfalardada resmm var ama bi daha koyalım

Alıntıları Göster
    bu da ben az önce çektim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F0NDiP -- 16 Kasım 2007; 16:08:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: F0NDiP

bu da ben az önce çektim

Alıntıları Göster
    Uzun zamandır uğramıyodum buraya
     **DH SRO AŞİRETİ(ss isterük)**

• quote:

Orijinalden alıntı: VamorteCurtela

Uzun zamandır uğramıyodum buraya
     **DH SRO AŞİRETİ(ss isterük)**

Alıntıları Göster
    ohoo biz geldik bi selam verdik cevap bile veren yok ...nerelerdesiniz ey SRO aşiretinin sevgili insanları..konu sapmış,yine saptırılmış sanki...Ama konu payidar olacak bunu zeki müren önsezilerimle söylüyorum...Özledim sizlerü furkan 1 ,furkan 2 ,ozan ,ilke ve salih hocam...kac zamandır ne msne fırsat buldum ne foruma...Ama aynen tam gazla devam ediyorsunuz...Helal olsun size

• quote:

Orijinalden alıntı: TheHitchhiker

ohoo biz geldik bi selam verdik cevap bile veren yok ...nerelerdesiniz ey SRO aşiretinin sevgili insanları..konu sapmış,yine saptırılmış sanki...Ama konu payidar olacak bunu zeki müren önsezilerimle söylüyorum...Özledim sizlerü furkan 1 ,furkan 2 ,ozan ,ilke ve salih hocam...kac zamandır ne msne fırsat buldum ne foruma...Ama aynen tam gazla devam ediyorsunuz...Helal olsun size

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: MetallioR

o meriçcim guzel kardeşim welcome

nasıl gidiyor

benden bu gunluk bu kadar

su an dısarıdayım bi arkadaslan alem yapıok

yarın aksam donecem sıze cok guzel resimlerle gelicem

yarın geldigimde herkezin resmini konuda gormek istiyom meriç+ozan+ilke özelliikle siz :)

ilke kaçarın yok olm ya koyacan ya koyacan

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Anor~

quote:

Orjinalden alıntı: MetallioR

o meriçcim guzel kardeşim welcome

nasıl gidiyor

benden bu gunluk bu kadar

su an dısarıdayım bi arkadaslan alem yapıok

yarın aksam donecem sıze cok guzel resimlerle gelicem

yarın geldigimde herkezin resmini konuda gormek istiyom meriç+ozan+ilke özelliikle siz :)

ilke kaçarın yok olm ya koyacan ya koyacan

Alıntıları Göster
    @Orions:Niye düz liseye gidenler yandı ? Bende düz liseye gidiyom Ama hayırlısı buymuşki bu olmuş.O kadar çalışmamıştım oksye sonucunada paşa paşa katlanacam.Da niye yandık seni onu bi aydınlatırmısın ?

• 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.