Bildirim
###Oleyy.Bala bak. İçeri>>> (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Beramusta daha fazla 21 gb.
İşte teklifler +2 reb raptor +2 reb ms 8 gb-----wp 3 gb_____________________________ -
+10 bıll 193/100 _____________________________ -
Refleksin güzelmiş _____________________________ -
edanaya göre müthiş kazıq yemişin _____________________________ "Erdemlerimiz ve kusurlarımız birbirinden ayrılamaz, güç ve madde gibi. Onlar ayrıldığında insan bir hiçtir." - Nikola Tesla
"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."System.out.print("Beşiktaş JK"); -
quote:
Orjinalden alıntı: GoldBow
xigenon da o fiyat normal
+1905_____________________________ -
Hayırlı olsun :) -
ßravo tebrikler _____________________________ -
Bende Beramusta Ardreamda 16GB İle Gitmiştim Priesttim DD32 DD25 Vardı Townda Oturuyodum Maqe Almıyodum Sora {Bilen Bilir } MASSACRE Clanında 4g0Fret Vardı O Adam Party İstedi Bende Sade Asas Alıyom Dedim +7 Giga Koydu 2h Sora Çektim Sora WP , SS , +7 HB Almıstım Sora +7HB Silindi Adama Verdiğim Gigada Silinmiş
_____________________________ -
Seni Gidi Senii _____________________________ -
beramus da +7 hanguk ne kadar eder ? _____________________________ -
Logosda PAzarda Görmüştm 1 2 tane _____________________________ Sevdan Bir Ateş oLdu Bende..GönLüm Bir deLi Coştu Sende.. -
iyi yapmışsın çekmekle _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X