Şimdi Ara

Razer yeni ürünü > LACHESIS >>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Razer uzun süre eski modellerinin güncellenmiş versiyonlarını çıkardıktan sonra yepyeni ürününü preorder a sundu. Mouse şu anda kağıt üzerinde en gelişmiş profesyonel oyun mouse'u. 4000DPI 3. jenerasyon lazer diyot 32. kb bellek, 1000hz usb freq, 9 programlanabilir tuş ve bol ödüllü kasa tasarımı. fiyatı 79 dolar.

Buyrun resimleri :
     Razer yeni ürünü   > LACHESIS >>

Reklam filmi :http://www.bringerofsilentdeath.com/trailer1/

• Arakdaşım ben önce açmışım değil mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Resident

Arakdaşım ben önce açmışım değil mi ?

özür dilerim, o topik daha yukarıda olunca dikkat etmemişim.
  • Kızmadım zaten arada olur böyle

edit : harf hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resident -- 29 Ağustos 2007; 20:29:46 >
  • Bu mouse hoşuma gitmiyor..
  • Hocam ne zaman aldın? Sanırım marka hoşuna gitmiyor. Olabilir tercih meselesi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aslında kaliteli görünüyor malzeme falan iyi ama Logitech ile kıyaslayınca direk Logitech alasım geliyor.Sanki Logitech te daha fazla güven verici birşeyler var ha birde tartışmasız tasarımı kesinlikle karşılaştırılmaz
  • Ekim gibi çıkacağı söylenirken, kasım ayına ertelenmiş...Acaba 4000dpi teknolojisini daha keşfedemediler mi :)

Keşke olsa da başka mouse almak zorunda kalmasak , ama bir firmayıda 1 ay bekleyemem...o kendi üzülsün beni Ms'a kaptıracagı için.
  • şekil boomslang e benziyor, ama 4000 dpi eğer öyle çok yüksek çözünürlükler kullanmıyorsanız kullanması zor, yine rahat etmek için 800-1600 gibi rakamlara düşersiniz. alıp kullanana zevk verecektir kesin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.