Microsoft, 2000dpi'lık SideWinder Gaming Mouse'unu duyurduktan hemen sonra Razer, 4000dpi'lık Lachesis Gaming mouse'unu duyurdu. Ancak Razer Microsoft'a üstünlük sağlayarak 4000dpi ve 3G lazer teknolojisi kullanan bir mouse ile karşısına çıktı.
* 4000dpi Razer Precision 3G Laser™ Sensör * 32KB Razer Synapse™ hafıza * 9 Adet programlanabilir Hyperesponse™ tuş * 1ms cevap zamanı * On-The-Fly Sensitivity™ ayarları * Always-On™ modu * Ultra-büyük kaymayan tuşlar
Şu anda piyasada bulunmayan mouse'un ön sipariş fiyatı $79.99
zamazing
lol ya çok garip yapmışlar mouseyi arka kısım şişik orta kısım ince ön taraf yine şişik ve tuşlar çok garip geldi kaliteli malzemesi yoqsa pek oyuncular yönelmez herhalde ama özellikleri gerçekden çok gzl ama ben tipini beyenmedim avucuma oturmaz diye tercih etmezdim
Bence cevap değil de, "kardeş üretim" gibi :) Çünkü Razer Copperhead ve MS Habu birbirlerinin aynısı mesela. Bunda da bir benzer kullanım sözkonusu olabilir. Mesela aynı lazeri kullanırlar falan...
80 dolarlık fiyatla da "hangisini isterseniz onu alın" demişler galiba :) Bariz bir rekabet yaratmamışlar yani.
MS'in SideWinder'ı daha alımlı duruyor bu arada.
ülkemize gelince almak lazım
sanırım ülkemizde 100 usd den aşağı olmaz fiyatı. ama çok şık ve özellikleri güzel.
g5 in yeni versiyonuda o civarlarda g5 alacağıma bunu alırım 100$ a