Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (861. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
902.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 859860861862863
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ryangiggs

quote:

Orijinalden alıntı: Master KENOBI

Telefonuma aldığım yeni bataryada'da şarj problemi yaşadığım için N82'mi Genpa servisine verdim, umarım arızasını giderirler, umarım kasasını çizik içinde bırakmazlar.

yeni bataryada ne tarz bir hata oluyordu
    ben de aldım da problem ne tam olarak?

Bataryadan çok cihazımla alakalı bir durum sözkonusu, başka telefona taktığımda bataryalar doluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_darthy

arkadaşlar bn yeni n82 aldım versiyon güncelleme vs nasıl yapabilirim v10 şuanda bide sis dosyalarında hata alıyorum indirilenlerden oviye giremiyorum ngage yapamadım lütfen yardımcı olun

Cihazınız hayırlı olsun,http://forum.donanimhaber.com/m_32564352/tm.htm adresindeki anlatımı incelerseniz sorularınıza cevapları bulacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeceBekcisi

quote:

Orijinalden alıntı: dj_darthy

arkadaşlar bn yeni n82 aldım versiyon güncelleme vs nasıl yapabilirim v10 şuanda bide sis dosyalarında hata alıyorum indirilenlerden oviye giremiyorum ngage yapamadım lütfen yardımcı olun

Cihazınız hayırlı olsun,http://forum.donanimhaber.com/m_32564352/tm.htm adresindeki anlatımı incelerseniz sorularınıza cevapları bulacaksınız.

Alıntıları Göster
    Sygic Mobile Maps 10 v8.06 GPS Yazılımı Kurulum Kılavuzu
    by Reis-i Eagles™

OS9.x | S60v3 & S60v5 (SS'ler aldatmasın.)

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

Son sürüm ve son harita!

Kurulum kılavuzu:
    http://www.reis-ieagles.com/ozel-programlar/sygic-mobile-maps-10-v8-06-gps-yazilimi-kurulum-kilavuzu-by-reis-i-eagles-t1281.html

• Garmin'i andıran bir arayüzü var bunların içinde en iyisi hangisi olduğunu bilsem başka gps programı kullanmayacağım 1 tanesini kurup kullanacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Garmin'i andıran bir arayüzü var bunların içinde en iyisi hangisi olduğunu bilsem başka gps programı kullanmayacağım 1 tanesini kurup kullanacağım
    Şaka bir yana cihazlar gps manyağı olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

Bugün telefonumuzun bir özelliği keşfettim...
    PC'den, NOKIA PC SUITE programı ile mesaj yazabiliyoruz.

Çoğunuz daha önceden biliyorsunuzdur da, ben daha yeni öğrendim.

hocam ben bu işi beceremedim bitürlü ya:D
    nasıl oluyor bu???
    ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: @rd@

quote:

nasıl oluyor bu???
    ...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar n82 müzikçaları yenile diyince hafıza kartındaki yüklediğim mp3leri bulamıyor bunun sebebinedir bilen varmı bu bikere daha olmuştü forumda cevabını bulmuştum şimdi bulamıyorum mp3leri görmüyor müzikçalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pulpa -- 28 Şubat 2010; 9:04:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pulpa

arkadaşlar n82 müzikçaları yenile diyince hafıza kartındaki yüklediğim mp3leri bulamıyor bunun sebebinedir bilen varmı bu bikere daha olmuştü forumda cevabını bulmuştum şimdi bulamıyorum mp4leri görmüyor müzikçalar

Belki müzik/galeri önbelleği bozulmuştur, silmen gerekiyor. Öncelikle hafıza kartını (bir kart okuyucu yardımı ile veya USB disk modunda cihazın içinde) bilgisayara bağla ve

E:\Private\101F8857
    E:\Private\101FFC31
    E:\Private\101FFCA9

klasörlerini içerikleri ile birlikte silip, telefonunu kapatıp yeniden açıp sonrasında tekrar müzik çalara girip yenile deyip cihazının müzik/galeri önbelleğini yeniden oluşturmasını sağla. Bu sorununu çözmezse cihazını hack'leyip sistem dosyalarına erişimi açmalı, sonrasında

mpxharvesterserver.exe
    mpxplaybackserver.exe
    mpxcollectionserver.exe

işlemlerini ActiveFile vb bir program kullanarak sonlandırıp,

C:\Private\101F8857
    C:\Private\101FFC31
    C:\Private\101FFCA9

klasörlerini içerikleri ile birlikte silip, telefonunu kapatıp yeniden açıp sonrasında tekrar müzik çalara girip yenile deyip cihazının müzik/galeri önbelleğini yeniden oluşturmasını sağlamalısın. Umarım işine yarar.

• quote:

quote:

nasıl oluyor bu???
    ...

Telefonu PC SUTIE'e bağla, ardından programdan zarf simgesine tıkla, daha sonra mesajlar açılacak zaten.
    Açılan pencerenin altında simgeler var, onları kullanarak mesaj yazabilir, mesajlarını okuyabilirsin.

• quote:

quote:

quote:

nasıl oluyor bu???
    ...

Telefonu PC SUTIE'e bağla, ardından programdan zarf simgesine tıkla, daha sonra mesajlar açılacak zaten.
    Açılan pencerenin altında simgeler var, onları kullanarak mesaj yazabilir, mesajlarını okuyabilirsin.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar hafıza kartı fat 32 mi olacak yoksa ntfs mi bilginiz varmı?

• quote:

arkadaşlar hafıza kartı fat 32 mi olacak yoksa ntfs mi bilginiz varmı?

Telefonun NTFS'i okumasına imkan yok, FAT olacak.
  • quote:

arkadaşlar n82 müzikçaları yenile diyince hafıza kartındaki yüklediğim mp3leri bulamıyor bunun sebebinedir bilen varmı bu bikere daha olmuştü forumda cevabını bulmuştum şimdi bulamıyorum mp3leri görmüyor müzikçalar

bendede olmuştu o şekilde.hafıza kartını biçimlendirdim düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Absinthe.

quote:

bendede olmuştu o şekilde.hafıza kartını biçimlendirdim düzeldi.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar
    Navigasyon programını açtıktan sonra galeride fotoğraf bölümünde bir sürü amblemler çıkıyor ve tek tek silmek bayağı zor oluyor.Bunu nasıl engellerim ve toptan silebilirmiyim.Daha önceki sayfalarda buna benzer şeyler okumuştum ama hatırlıyamadığım gibi o sayfayı bulmamda çok zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

by Reis-i Eagles™

Son sürüm ve son harita!

Kurulum kılavuzu:
    http://www.reis-ieagles.com/ozel-programlar/sygic-mobile-maps-10-v8-06-gps-yazilimi-kurulum-kilavuzu-by-reis-i-eagles-t1281.html

reis benım tel hacklı degıl olurmu.bırde fp1 benım telefon uyarmı?kusura bakma şimdiden teşşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: onno66

quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

by Reis-i Eagles™

Son sürüm ve son harita!

Kurulum kılavuzu:

reis benım tel hacklı degıl olurmu.bırde fp1 benım telefon uyarmı?kusura bakma şimdiden teşşekkürler

Alıntıları Göster
    onno66
    Reis şu anda online değildir sanırım.Bildiğim kadarıyla ben cevap vermeye çalışayım.Eğer telefonun N82 ise tabiki uyar.Yani bu telefon S60 v3 fp1 dir ama bu program signedmidir değilmidir bilmiyorum ama sis dosyasını telefona yüklemeye çalışınca eğer yüklerse anlayınki signeddir ama sertifika hatası diye uyarırsa imzalamak yada hacklemek gerekir.Benim telefon hacklı olduğu için farkedemedim ama sanırım hacksız telefonlara uıyuyor.
    Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: grolof

onno66
    Reis şu anda online değildir sanırım.Bildiğim kadarıyla ben cevap vermeye çalışayım.Eğer telefonun N82 ise tabiki uyar.Yani bu telefon S60 v3 fp1 dir ama bu program signedmidir değilmidir bilmiyorum ama sis dosyasını telefona yüklemeye çalışınca eğer yüklerse anlayınki signeddir ama sertifika hatası diye uyarırsa imzalamak yada hacklemek gerekir.Benim telefon hacklı olduğu için farkedemedim ama sanırım hacksız telefonlara uıyuyor.
    Kolay gelsin.

Alıntıları Göster
    ABBYY Business Card Reader v2.0.34

İndirmek için:
    http://www.reis-ieagles.com/ozel-programlar/abbyy-business-card-reader-v2-0-34-t1300.html

• :)
    hatta gelen çağrıları görüp kulaklık ve mikrofon varsa pc den cevaplayabilirsinizde,
    bunun için nokia pc suite'de gerek yok, sadece bluetooth ile bağlayıp audio servisine üye olun,
    ama pc suite ile çalışırtırırsanız adres defterinde varsa arayan no ismide çıkar,

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: enginmxp

:)
    hatta gelen çağrıları görüp kulaklık ve mikrofon varsa pc den cevaplayabilirsinizde,
    bunun için nokia pc suite'de gerek yok, sadece bluetooth ile bağlayıp audio servisine üye olun,
    ama pc suite ile çalışırtırırsanız adres defterinde varsa arayan no ismide çıkar,

quote:

Alıntıları Göster
    hocam programın üstünde adınız yazıyor siz mi yazdınız prgoramı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: civilcivil

9 ayı yeni doldurmuş n82 sahibiyim ve pili 1 gün bile gitmiyor, son 1 aydır bu böyle. Pilinin bozulduğunu düşünüp yeni bir orjinal pil aldım o da aynı. Hatta telefonu güncelledim de belki yeni versiyonda daha iyidir diye ama yok; 1 günü zor geçiriyor. Yaklaşık 1 aydır böyle ondan önce 2 gün giderdi rahat. Sizin telefonların pil durumu ne ?

Alıntıları Göster
    Sevgili kardeşim civilcivil ;

Aynı sorun benim telefonumda da mevcut. Telefonumu haziran ayında Hepsiburada.com' dan almıştım, fakat geçen haftadan beri pil sorunu bende de mevcut. Cihazım da toplam iki saat mp3 veya radyo dinliyorum, toplamda da 10 dk görüşme yapıyorum üstüne üstlük ekran parlaklığını en düşükte tutup arka planda hiçbir uygulamayı açık bırakmıyorum buna rağmen şarzım 1 gün ancak gidiyor. Mesela pil seviyesi iki yada üç çubuk gösteriyor, ancak arama yaptığımda telefon kapanıyor. Eski bir telefoncu olarak artık eminim ki pil ölmüş fakat cihazın garantisi devam ettiği için servise vereceğim ne yaparsa yapsınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yokohamae -- 1 Mart 2010; 11:20:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: grolof

onno66
    Kolay gelsin.

sagolasın biraz tel hakkında cahılım.kusura bakma gınede teşşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 859860861862863
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.