Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (720. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
902.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 718719720721722
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bugün bende n82 sahibi oldum.Yalnız bi sorunum var.

1- Telefonun ön yüzünden baktığımız zamaan sol üst tarafın oturmadığını gördüm tırnakları görüyorum diyebilirim bunu nasıl düzeltebilirim ?

2-Malum ses seviyesi düşük (kulaklık sesi bariz düşük) yeni güncellemeyle bu sorun düzeltilebilirmi ?

3-Telefonu hepsiburada.com dan aldım garanti belgesini göndermemişler

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurxx -- 11 Haziran 2009; 22:34:10 >
  • Arkadaşlar bu bizim n82 ile çektiğmiz resimlere uydu görüntüsü eklenip sonra haritadan bakabliyoruzya bunu PC üzerinden yapmamızı sağlayan 1 pro varmı elinizde

Bu arada GeceBekçisi nerelere kayboldu bilen varmı ?

Saygılarımla
  • quote:

Orjinalden alıntı: talisman_55

Arkadaşlar bu bizim n82 ile çektiğmiz resimlere uydu görüntüsü eklenip sonra haritadan bakabliyoruzya bunu PC üzerinden yapmamızı sağlayan 1 pro varmı elinizde

Bu arada GeceBekçisi nerelere kayboldu bilen varmı ?

Saygılarımla

kanka sorduğunda soru mu adam bekçi.geceleri bekçilik yapıyor.sen şimdi bilgisayaranının başında güven içindeysen bunu ona borçlusun.

• Arkadaşlar bu "hack" olayı nedir kısaca bana izah edermisiniz zahmet olmazsa, yani ne işe yarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _conscript_ -- 12 Haziran 2009; 0:58:14 >
  • telefon elime geçti

haritalara bağlanamadım açık havada bile?

version v10 diyor kalıyım mı zıplama mı :)
  • bu forumun buralara gelmesinde en büyük yardımı dokunanlar

reis gecebekçisi nickli arkadaşlar diğer arkadaşlardan çok bu iki arkadaş çok emek sarfetmiş
    forumda sorduğumuz bir çok sorunun cevabı

http://www.reis-ieagles.com/anlatimlar-makaleler/

bu adres

ayrıca GeceBekçisinin hazırladığı rehberler var ki çok yararlı
    hack falan soran arkadaşlar

http://forum.donanimhaber.com/m_29468091/tm.htm

• quote:

Orjinalden alıntı: nicolasanelka39

bu forumun buralara gelmesinde en büyük yardımı dokunanlar

reis gecebekçisi nickli arkadaşlar diğer arkadaşlardan çok bu iki arkadaş çok emek sarfetmiş
    forumda sorduğumuz bir çok sorunun cevabı

http://www.reis-ieagles.com/anlatimlar-makaleler/

bu adres

ayrıca GeceBekçisinin hazırladığı rehberler var ki çok yararlı
    hack falan soran arkadaşlar

http://forum.donanimhaber.com/m_29468091/tm.htm

Eyvallah dostum okuyorum açıklamalaır

• Arkadaşlar;

N82 telefonun istediğim saatte otomatik olarak açılmasını ve kapanmasını sağlayan bir program varmı.. hacksiz olursa sevinirim.. Teşekkürler..
  • kapatmaya kapatırda açmaya açamaz tahmin ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurxx

merhaba arkadaşlar bugün bende n82 sahibi oldum.Yalnız bi sorunum var.

1- Telefonun ön yüzünden baktığımız zamaan sol üst tarafın oturmadığını gördüm tırnakları görüyorum diyebilirim bunu nasıl düzeltebilirim ?

2-Malum ses seviyesi düşük (kulaklık sesi bariz düşük) yeni güncellemeyle bu sorun düzeltilebilirmi ?

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

1-Telefondaki boşluk sorunu aşağı yukarı bütün cihazlarda var,münkün olduğunca kılıfla ve temiz kullanırsan sorun teşkil edeceğini sanmıyorum.
    2-Bu konuda en iyi çözüm kaliteli bir kulaklık alıp kullanmaktır.
    3-Faturasını göndermişlerse vede cihazın içinde Nokia.com ibareli etiket varsa sorun olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master KENOBI -- 12 Haziran 2009; 13:16:50 >

• quote:

telefon elime geçti

Cihazımı ilk aldığımda benimde v.10...'dı hafıza kartına erişimde sıkıntı yaşıyordum,güncelleme ile gayet stabil şekilde çalışmaya başladı.
    GPS uygulaması için reisin imzasında bulunan Garmin uygulamasını yükle benim cihazım açık havada 30sn gibi kısa sürede uydularla bağlantı kuruyor.
  • Eski tellerde oluyordu bu özellik ama nokiada hiç yok.. dedim belki programal filan oluyodur.. çok rahat oluyordu benim için.. belki vardır kim bilirr

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

kapatmaya kapatırda açmaya açamaz tahmin ediyorum.
  • garmini yükleyeceğim de nokia maps ile hiç bağlanamıyor onu anlayamıyorum birşeyi yanlış mı yapıyorum acaba...

quote:

Orjinalden alıntı: Master KENOBI

quote:

telefon elime geçti

Cihazımı ilk aldığımda benimde v.10...'dı hafıza kartına erişimde sıkıntı yaşıyordum,güncelleme ile gayet stabil şekilde çalışmaya başladı.
    GPS uygulaması için reisin imzasında bulunan Garmin uygulamasını yükle benim cihazım açık havada 30sn gibi kısa sürede uydularla bağlantı kuruyor.

• @ ozgurxxx
    quote:

bende hepsiburada.com dan aldım.telefon genpa garantili.hepsiburada 'dan gelen faturayı kaybetme.herhangi birşey olursa o fatura ile götürsen bir problem çıkmaz.
  • Arkadaşlar n82"de bulunan acceremoter modülüyle bu videodaki gibi oyun uygulama vs deneyen oldu mu ?

http://www.youtube.com/watch?v=WukvmmELaAM

• quote:

garmini yükleyeceğim de nokia maps ile hiç bağlanamıyor onu anlayamıyorum birşeyi yanlış mı yapıyorum acaba...

yazılımda fark etmez o.

açık havada 4-5dk dur bağlanmış olur.
  • teşekkürler beyler bu arada telefonu değiştirme formunu h.buradaya gönderdim büyük ihtimal tel.i değiştirecekler.internet alışverişini buyüzden sevmiyorum ne aldığımızı sadece resimlerden görüyoruz
  • @Reis-i Eagles

reis hocam ben ayarlarda hata yapıyorum galiba 15-20 dk duruyorum ama bi hareket yok ya
    ne hastane ne pastane ne yol bulmuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurxx

teşekkürler beyler bu arada telefonu değiştirme formunu h.buradaya gönderdim büyük ihtimal tel.i değiştirecekler.internet alışverişini buyüzden sevmiyorum ne aldığımızı sadece resimlerden görüyoruz

dostum bende bugun veriorum siparişi hepsiburada' dan önceki yaptığım alışverişlerde sorun olmamıştı umarım snn yaşadıın sorunlar bendede olmaz.
  • quote:

@Reis-i Eagles

reis hocam ben ayarlarda hata yapıyorum galiba 15-20 dk duruyorum ama bi hareket yok ya
    ne hastane ne pastane ne yol bulmuyor

o ayrı 1şey.

uyduya bağlanma olayı ana ekranda çubukların yeşil olmasıyla ilgili.

haritan yüklü değildir belki mapste?
  • 
Sayfa: önceki 718719720721722
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.