Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (707. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 705706707708709
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aranıza bende katıldım. Hepsiburada'dan N82 aldım, malum fiyatı çok uygundu. İlk incelemelerim sonucu fazlası var eksiği yok. Bir takım - özellikleri var ama olacak o kadar.. Sonuçta benim ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor. Arada takıldığım yerler olunca buradan sorunumu iletirim. Herkese iyi forumlar..

• bende telefonu yenilemek istiyorum, 2. samsung telefonla da hüsranla ayrıldım, 3 yılda telefon kafayı yedi, nokia 6220 gözüme ilişti geçen hafta, tuş takımı çok basite geldi, gps ve foto kalitesi iyi olsun, hoparlörü samsungtan yüksek ses versin, sağlam olsun, n82 işimi görür mü ya da daha başka model önerir misiniz?
  • tema için dhda başlık var oraya bak.

uygulama da ise benim siteme
  • ya bu n82 nin fiyatları arasındaki uçurumun sebebi nedir bilen varmı?kvk genpa gibi kurumlarda 1200-1250 tl arası dolaşan fiyatlar neden internette 550-600 tl küsürlerde yahu?arada 700 tl fark var insan ister istemez şüpheleniyor zaten telefonun ülkeye geliş fiyatı o civarlarda bu adamlar nasıl kâr ediyor babasının hayrına satmıyor ya

birde wifi ile youtube gibi engelli siteleri açmanın yolu yokmu ayrıca n82 youtube videolerını oynatabiliyormu?
  • Kafama göre bir N82 bulunca bende aranıza katılacağım
  • kvkya falan bakma n93 bile satılıyordu düne kadar.

son sürümlerle flv desteği geldi oynatıyor ama kapalı işte...
  • quote:

Orjinalden alıntı: engineer_06

bende telefonu yenilemek istiyorum, 2. samsung telefonla da hüsranla ayrıldım, 3 yılda telefon kafayı yedi, nokia 6220 gözüme ilişti geçen hafta, tuş takımı çok basite geldi, gps ve foto kalitesi iyi olsun, hoparlörü samsungtan yüksek ses versin, sağlam olsun, n82 işimi görür mü ya da daha başka model önerir misiniz?

iyi diyorsunda aradığın kriter ne onu söylede bilelim.mesela foto +kamera:n82
    ses+müzik yani multimedya:n79

• Yeni aldığım N82 telefonun versiyonu V 10.0.046, daha önceki sayfalarda yer alan Light Control Programını tele yükledim fakat kurmama izin vermedi. Sonra günceleme yapayım dedim V10'dan direkt V31 e yükseltiyor, iptal ettim. Bu normal mi çünkü arada 1-2 tane daha günleştirme olacak. Birde forumda okumuştum V31 i yüklersen hack yapamıyormuşsun, bu doğrumudur? Ne yapmamı önerirsiniz, telefou güncellemelimiyim yoksa hack mi yapmalıyım?

• Selamlar, ben de yeni N82 aldım hepsiburadadan 2 günde elime geçti çok süper bir alet. Hack olayını da hallettim istediğim uygulamayı yükleyebiliyorum telefonun versiyonu 10.0.046 hiç ellemedim hack yapamam diye. Gps olayı mükemmel ama yardımlı GPS kapalıyken zor buluyor açınca da ücreti varmış heralde bunun ücreti konusunda fikri olan var mı? Faturalı hattım olduğu için göremiyorum çok pahalı bişey değilse açık kalsın çünkü gerçekten hızlandırıyor olayı.

Ekleme: Arkadaşlar benim telefon geldiğinde bataryası doluydu önceden böyle birşey yoktu takıp saatlerce şarj ederdik ilk kullanımda artık böyle birşey yok galiba ama direk dolu gelmesi şaşırttı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dustyboy -- 23 Mayıs 2009; 22:23:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: JoNeST

Yeni aldığım N82 telefonun versiyonu V 10.0.046, daha önceki sayfalarda yer alan Light Control Programını tele yükledim fakat kurmama izin vermedi. Sonra günceleme yapayım dedim V10'dan direkt V31 e yükseltiyor, iptal ettim. Bu normal mi çünkü arada 1-2 tane daha günleştirme olacak. Birde forumda okumuştum V31 i yüklersen hack yapamıyormuşsun, bu doğrumudur? Ne yapmamı önerirsiniz, telefou güncellemelimiyim yoksa hack mi yapmalıyım?

aralara gerenk yok direkt son sürüm olacak işte v31 de zaten kendinden önceki sürümlerin bileşimi.

v10 ilk sürüm, sertifika alıp hack yap v31de

• quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

kvkya falan bakma n93 bile satılıyordu düne kadar.

son sürümlerle flv desteği geldi oynatıyor ama kapalı işte...

öyle ama internettede pahalıydı birden bire düştü sinirim tepeme çıktı biz boşu boşunamı verdik o parayı ya açıkçası çok sinirliyim n82 nin fiyatının düşmesine o zaman n95 8gb fiyatıda düşsün bence
    aralarında görünüm hariç donaımsal olarak hiçbir fark yok adı n95 8gb diyemi o fiyattan satılıyor?

youtube açmanın bi yolu olmalı bence iphone nasıl açıyor onda ne var?bu arada flv oynatan sürüm hangisi benimki v11?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 23 Mayıs 2009; 22:55:46 >
  • v30da geldi sanırım flv net hatırlamiom change log'u
  • ben de dün sipariş verdim hb'dan, haftaya ulaşır elime sanırım
  • beyler bugün talihsiz bir şekilde telefonumun üzerinde ağırlık çalışırken dumbell düşürdüm ve mucizevi bir şekilde çok ufak hasarla kurtardım. Telefonun ekranında 1 cmlik bir çatlak ve kasanın sağ tarafında hafif bir kırık oluştu. Zaten başından beri telefonun kasasını siyaha değiştirmek istiyordum şimdi zamanı geldi. GG den kasa almayı düşünüyorum ancak kendim evde takabilir miyim?
  • Telefonun şarjı bitmedi fakat azaldı
    ben telefonu şarj edebilirim dimi
    İlla telefonun bataryasının iyice bitip telefonun kapanmasına gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jetressive -- 24 Mayıs 2009; 21:15:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::ExtremE::

beyler bugün talihsiz bir şekilde telefonumun üzerinde ağırlık çalışırken dumbell düşürdüm ve mucizevi bir şekilde çok ufak hasarla kurtardım. Telefonun ekranında 1 cmlik bir çatlak ve kasanın sağ tarafında hafif bir kırık oluştu. Zaten başından beri telefonun kasasını siyaha değiştirmek istiyordum şimdi zamanı geldi. GG den kasa almayı düşünüyorum ancak kendim evde takabilir miyim?

Öncelikle geçmiş olsun, talihsiz bir kaza olmuş. Siyah kapağı nerde bulabiliriz. GG gedikgross mu, mümkünse link verebilirmisin?

Birde opda' dan sertifika alamadım, yardımcı olacak arkadaş var mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: ::ExtremE::

beyler bugün talihsiz bir şekilde telefonumun üzerinde ağırlık çalışırken dumbell düşürdüm ve mucizevi bir şekilde çok ufak hasarla kurtardım. Telefonun ekranında 1 cmlik bir çatlak ve kasanın sağ tarafında hafif bir kırık oluştu. Zaten başından beri telefonun kasasını siyaha değiştirmek istiyordum şimdi zamanı geldi. GG den kasa almayı düşünüyorum ancak kendim evde takabilir miyim?

::ExtremE::, evde takamassın,sonra servislik etme telefonu :) evde takmak cok zor,youtube da bununla ilgili videolar var bakarak yapmak istersen yap ama hiç tavsiye etmem.ayrıca kvk servisi dışında taktırırsan garanti kapsamı dışına cıkar.yani tabi telefonun kvklıysa eger.

quote:

Öncelikle geçmiş olsun, talihsiz bir kaza olmuş. Siyah kapağı nerde bulabiliriz. GG gedikgross mu, mümkünse link verebilirmisin?

Birde opda' dan sertifika alamadım, yardımcı olacak arkadaş var mı?

JoNeST,Reis-i Eagles nickli arkadaşımızın imzasında var,kendi sitesinde ayrıntılı bir şekilde yazıyor,mutlaka bir yerlerde farklı bişi yapmış olmalısın.

• Orjinalden alıntı: Un1qU3

JoNeST,Reis-i Eagles nickli arkadaşımızın imzasında var,kendi sitesinde ayrıntılı bir şekilde yazıyor,mutlaka bir yerlerde farklı bişi yapmış olmalısın.

Oraya daha önce bakmıştım, fakat sitedeki vermiş olduğu link kırılmış.

edit: cer ve keyim geldi sonunda

Şimdi buradaki 5. maddeyi yapamadım, burda ne demek istiyor, bunu nasıl yapacağım?

Orjinalden alıntı: sawgent

Orjinalden alıntı: cperinaz

ben de bisi sormak istiyorum , ben de aldim cert ve key uzantili dosyalari fakat simdi onlari kullanarak imzalama isini nasil yapicam bilmiyorum bi yardim edebilirseniz cok sevinirim

http://rapidshare.com/files/209247306/X-Sign_Setup.rar

kullanımı;
    1. kurulumun yanına eklediğim exe dosyasını seçin
    2. cer uzantılı sertifika dosyanızı seçin
    3. key uzantılı sertifikanızla birlikte verilen key dosyanızı seçin
    4. key dosyanızın şifresini girin(genellikle 12345 olur)
    5. sertifikalamak istediğiniz uygulama yada tema dosyanızı sol kısımdaki boşluğa sürükleyip bırakın.isterseniz birden fazla dosya ekleyip hepsini birden de tek seferde sertifikalayabilirsiniz.START butonuna bastığınızda dosyanız sertifikalanacak ve konumu yeni pencerede açılacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JoNeST -- 25 Mayıs 2009; 5:58:51 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Un1qU3

Oraya daha önce bakmıştım, fakat sitedeki vermiş olduğu link kırılmış.

Benim sitede kırık link olmaz yav. SQL hatası almışındır.

http://www.reis-ieagles.com/yeni-nesil-n-gage/yeni-nesil-n-gage-oyunlari-kurulum-kilavuzu-t38.html

• ben n79la n82 arasında çok kaldım n79 yazılımsal olarak iyi telin tipide güzel ben çok önem veririm böyle şeylere değiştirebilir kapak olayıda tam benlik ama n82 nin +ları çok xenon flaşı ve 3D çipi çok iyi ama tuş takımı kötü ve tel biraz kaba duruyor n79a göre ne dersiniz fiyatları yakın nasılsa ve msj atıcam sık sık n82 ideal olabilir mi n79 mu alıyım
  • 
Sayfa: önceki 705706707708709
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.