Orjinalden alıntı: GeceBekcisi Bu arada, rehbere isim ve soyismi ile eklediğimiz kişilerin gösterimini rehberdeki ayarlar altından İsim, Soyisim şeklinde ayarlamış olsam dahi o kişilerden bir SMS veya Mail geldiği zaman isimleri yine Soyisim, İsim şeklinde gözüküyor. Var mı çözümünü bilen?
bende de aynı problem var yardım edicek biri var mı acaba
furkanesref gece boyunca yabancı forumlarda yaptığım araştırmalar sonucu bunun S60 cihazlarda yıllardır bulunan ve kimi cihazlarda bazı yazılım güncellemeleri sonrasında kaybolan bi sorun olduğunu gördüm.
Mevcut tek çözüm maalesef rehberdeki kayıtları İsim/Soyisim şeklinde ayırmadan herşeyi ya İsim ya da Soyisim hanesine yazmak sanırım...
quote:
Orjinalden alıntı: muRTah
quote:
Orjinalden alıntı: kurçenli versiyonu bende güncelleyemedim.Her şeyi sıfırdan silip yükledim pc ye genede bu cihaz henüz desteklenmiyo diyor.NSU uygulamasını başlatınca pc ile telin baglantısı kesiliyor.NSU yu kapatınca tekrardan bağlanıyor.Bu nasıl iş anlamadım.Neticede çok basit pc suit ile yazılımı güncellemek fakat böyle yarı yolda bırakıyor.
NSU çalışınca kısa bir süre PC suite ile tel. arasında bağlantı kaybı bende de oluyor , ancak NSU bağlı telefonu ararken tekrar PC suite ile bağlantı kuruluyordu. Telefonun kablosunu PC de farklı bir USB portuna taktım . Sorun çözüldü. Deneyin sizde de işe yarayabilir. Saygılarımla.
Teşekkürler dediginiz gibide denedim.Pc üzerinde 3 adet usb portundada denedim cıh! olmadı.Nsu da 2007 yazıyor.2008 versiyonu çıkarsa belki bu puştluu yapmaz
arkadaşlar sizdede barkod okuyucuyu açınca ekranın hafif alt orta ve hafif sol kımında beyaz kücük bir nokta beliriyormu kamerayı açmadan beyaz kırmızımsı yanıp sönüyor hafiften 2 tane vardı biri sonradan kayboluyor. ölü piksel dedim ama ölü piksel siyah olur bildiğim kadarıile
quote:
Orjinalden alıntı: kurçenli
quote:
Orjinalden alıntı: muRTah
quote:
Orjinalden alıntı: kurçenli versiyonu bende güncelleyemedim.Her şeyi sıfırdan silip yükledim pc ye genede bu cihaz henüz desteklenmiyo diyor.NSU uygulamasını başlatınca pc ile telin baglantısı kesiliyor.NSU yu kapatınca tekrardan bağlanıyor.Bu nasıl iş anlamadım.Neticede çok basit pc suit ile yazılımı güncellemek fakat böyle yarı yolda bırakıyor.
NSU çalışınca kısa bir süre PC suite ile tel. arasında bağlantı kaybı bende de oluyor , ancak NSU bağlı telefonu ararken tekrar PC suite ile bağlantı kuruluyordu. Telefonun kablosunu PC de farklı bir USB portuna taktım . Sorun çözüldü. Deneyin sizde de işe yarayabilir. Saygılarımla.
Teşekkürler dediginiz gibide denedim.Pc üzerinde 3 adet usb portundada denedim cıh! olmadı.Nsu da 2007 yazıyor.2008 versiyonu çıkarsa belki bu puştluu yapmaz
Gen-pa garantili aldıgım n82 de bende aynı sorunu yaşadım. Orjinal kurulum cd sindeki Türkçe NSU yerine netten ingilizce versiyonunu ve sürücülerini kurarak sorunu çözdüm. (Bu arada normal çalışmada NSU devreye girince pc suite ile baglantı kesiliyor.)
quote:
Orjinalden alıntı: rahti
arkadaşlar sizdede barkod okuyucuyu açınca ekranın hafif alt orta ve hafif sol kımında beyaz kücük bir nokta beliriyormu kamerayı açmadan beyaz kırmızımsı yanıp sönüyor hafiften 2 tane vardı biri sonradan kayboluyor. ölü piksel dedim ama ölü piksel siyah olur bildiğim kadarıile
ölü pixel herzaman siyah olmaz.büyük bir ihtimalle bahsettiğin ölü pixel.barkod okuyucu nedir bu arada?
Yeni nesil barkodları okumamıza yarar..telefonu biraz kurcala snek1
quote:
Orjinalden alıntı: snek1
quote:
Orjinalden alıntı: rahti
ölü pixel herzaman siyah olmaz.büyük bir ihtimalle bahsettiğin ölü pixel.barkod okuyucu nedir bu arada?
Telefondan wireless ile girdiğimiz internette pc ye bulaşan virüsler gibi aynı şekilde telefonda virüslenir mi telefonum yavaşladı gibi(tema yüzünden bence)... format atsam düzelir mi?
İşletim sistemin farklı olduğu için etkilemez senin cihazı.
quote:
Orjinalden alıntı: GeceBekcisi
cibitci telefonu alır almaz kurduklarımı paylaşayım, belki işine yarar:
İnternet: Opera / Opera Mini / Live Messenger / Çevrimiçi Paylaşım / Fring / WidSets Medya: Core Player / SmartMovie / DivX Player / LCG JukeBox Sistem: Handy Taskman / Best Taskman / ScreenShot / X-plore / Y-Browser / Energy Profiler / FreiMinMon / BT Info / Mobile RAR GPS vs: Location Tagger / Google Maps / Garmin XT / IBBTrafik / GSMNavigator Diğer: OfficeSuite / Activity Monitor / Sports Tracker / Wellness Diary
eyvallah gecebekcisi...
Arkadaşlar N82 telefonumun ilginç bir sorunu var. Cihaza karanlık ortamda arama geldiginde tuş takımının aydınlatması çalışmıyor sadece ekran aydınlanıyor daha dogrusu 15 denemede 1 kez bazen calışıyor. -Ortam ışıgını algılayan sensör saglam (aydınlık ortamda tuş aydınlanma kapanıyor) -Format attım -Şu anda son versiyon yüklü N82 kullanan arkadaşlardan ricam cihazlarında bunu deneyebilirler mi? Bence sorun yazılım gibi. Cevabınıza göre servise başvurmayı düşünüyorum.
arama geldiğinde benımkı de yanmıyor.. ama sadece arama geldiğinde yanmıyor.. diğer tüm işlemlerde faal..
Öğrenmiş oldum ilginç bi sorun ...hiç dikkatimi çekmedi bu ışık falan...inşallah benimki düzgün çalışıyordur
quote:
Orjinalden alıntı: the_CRIMINAL
arama geldiğinde benımkı de yanmıyor.. ama sadece arama geldiğinde yanmıyor.. diğer tüm işlemlerde faal..
Sizin cihazınızın firmware versiyonu 11.0.117 mi yoksa eski versiyon mu?
quote:
Orjinalden alıntı: the_CRIMINAL
Verildi mi bilmiyorum ama bu yazıya bir bakın isterseniz.
telefonum bugün servisten geldi.5 ölü pikselle gönderdim 1 pikselle geri döndü.Olsun buna da şükür. Yalnız ilk gelen kulaklıkla şu anda ki farklı.Şu anda hs-43 var.N82 ile gelen bu değil mi?
Neden herkesin telefonu garantiye gidiyor? Çok sorunlu bir model herhalde.
N82 orjinal paket içeriginde HS-43 kulaklık var.
quote:
Orjinalden alıntı: ::ExtremE::
telefonum bugün servisten geldi.5 ölü pikselle gönderdim 1 pikselle geri döndü.Olsun buna da şükür. Yalnız ilk gelen kulaklıkla şu anda ki farklı.Şu anda hs-43 var.N82 ile gelen bu değil mi?
quote:
Orjinalden alıntı: Katze
Neden herkesin telefonu garantiye gidiyor? Çok sorunlu bir model herhalde.
benim derdim 5 küçük noktaydı.Başka sebepten dolayı garantiye yollayan yok sanırım