|
Sony’den ilginç savunma: “Makul tüketiciler dijital oyunların sahibi olmadığını bilir”
1 Mobil
-
-
"Makul üreticiler korsan oyunların hırsızlık olmadığını bilir" şeklinde bir cevabı haketmişler bence.
-
makul tüketici bu saçmalığı öğrendikten sonra zaten size düşman oldular, farkında değilsiniz ama konuştukça batıyorsunuz
-
Son zamanlarda çıkan diske sığmayan fiziksel oyunlar da aynı böyle.
-
yabancıların meşhur cümlesi var "if buying isn't owning, piracy isn't stealing", yani satın almak sahip olmak değilse, korsanlık da çalmak değildir.
açıkçası bir oyunun fiziksel kopyasının olup olmaması da fark etmiyor. çoğu oyunu yüklesen bile çeşitli bahanelerle elindeki dvd hiç bir işe yaramayabiliyor. özellikle yeni oyunlar haliyle çok büyük olduğu için sadece oyunun menüsüne getirecek kadar veriyi diske yazıp oyunu oynamak için indirmeni şart koşabilirler. yıllar önce kutulu orijinal company of heroes satın almıştım rahat rahat online oynamak için. yıllar sonra steam versiyonu vs çıktı, merak ettim usb dvd dönüştürücü ile oyunu yükleyeyim dedim online serverlara bağlanmadı.
_____________________________ AMD Ryzen 5 5600, MSI B450 Tomahawk MAX, Crucial Ballistix Sport LT DDR4 3000 2x8GB, MSI GeForce 1060 3GB Gaming X, Kioxia Exceria Plus 1TB, Phanteks P400A, EVGA Supernova 650 G2, Noctua NH-U12S Chromax, Acer VG240ypbiip, Aula F75, Logitech G Pro X Superlight -
Sıvıyorum olarak algıladım bu cevabı, öyle saçma sapan.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bu büyük tekel firmaların tavırları sıkmaya başladı cidden. Adamlar resmen oyunlara sahip olmak istiyorsanız korsan kullanın demişler :) Biz de kullanırız o zaman(Korsana sürüklenmiş çocuklar)
Sony her açıklamada daha da battıkça batıyor.
Makul tüketiciler Sony'nin iyice kunil sevici bir firmaya dönüştüğünü bilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Microsoft'un bu sektörde olması her oyuncu için ne kadar iyi olduğunu bir kez daha gösteriyor. Piyasa Sony'nin elinde olsa vay halimize..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ 
▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
[2024] Togg T10X V2 | [2026] Renault Austral | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Samsung 48" S90F | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti -
Japon yöneticiler, ezik ve mal ABD'li yönetici repliklerini çok izlemişler anlaşılan. İyi bir şey olduğunu sanıyorlar herhalde salaklar
Bu kafayla tez zamanda batmanız dileğiyle...
_____________________________ "Bir daha sorarsan 8 canın kalır..." -
Sanirsam onumuzdeki yillarda hersey gibi oyunlarda kiralanip oynanabilecek.
-
Sony anlayacağı dilden konuşmak gerekir.Yani sony ne konsolunu nede oyunlarını almamaktan geçer.
Sony işte o zaman kuzu olur.
-
Böyle saçmalık mı olur? Madem lisansliyorsun suresinide soylemek zorundasın?
-
Nesi ilginç? Windows lisansı nasılsa diğerleri de benzer şekilde çalışıyor. Şaşılacak bir durum yok.
Açık kaynak yazılımlarda bile farklı lisanslar var. Kodu kullanıma açması sizin alıp istediğiniz gibi kullanabileceğiniz anlamına gelmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kreat -- 2 Eylül 2026; 14:50:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sony hızla mp3 ve vhs bataklığına doğru yol alıyor, xbox ve steam bu sistemi parçaladığı da ağlamak yok ama sony çömezi, dikkat et makul oyuncular hard şekilde içinden geçmesinler, çok az kaldı afaroz edilmene japon hïyar!
oyuna o kadar para harcayıp istediğim zaman oynayamayacaksam ne anlamı var ki. Sırf koltuğa yayılıp rahatça oyun oynamak için almayı düşünüyordum iyi ki almamışım PC toplamak daha mantıklı
Sony kadar paragöz firma sayısı az tekel hissetmeye başlayınca aldığı kararlar ve davranış ortada.
Arkadaşlar onlar konsolu ve oyunları satmak zorunda ama bizler almak zorunda değiliz bilinçli tüketicide bunu bilir para verip satın alamıyorsam bir şeyi hiç satın almam ben.
Zaten PC var sadece oyun için kullanmıyorum bu cihazı her işimi görüyor 3-5 exclusive oyun için almam ben bu cd kararından önce ps5 pro düşünüyordum gta 6 vs içinde vallahi yaptığım harcamaya değmez dedim vazgeçtim bu tarz firmalara verilecek en güzel cevap budur ALMAYIN arkadaşlar dediğim gibi onlar satmak zorunda ama biz almak zorunda değiliz.
Bu tip kullanıcı düşmanı kararları almaya devam edicekler zaten hesabını kullanmassan komple silerim demesi bile başlı başına rezillik sony denen firma kendi söyledi arkadaşlar bizim kemik kitlemiz var diye açık açık daha ne bunun üstüne konuşmak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mvnmt35 -- 2 Eylül 2026; 15:47:59 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
|
"Makul üreticiler korsan oyunların hırsızlık olmadığını bilir" şeklinde bir cevabı haketmişler bence.
|
|
makul tüketici bu saçmalığı öğrendikten sonra zaten size düşman oldular, farkında değilsiniz ama konuştukça batıyorsunuz
|
|
yabancıların meşhur cümlesi var "if buying isn't owning, piracy isn't stealing", yani satın almak sahip olmak değilse, korsanlık da çalmak değildir. açıkçası bir oyunun fiziksel kopyasının olup olmaması da fark etmiyor. çoğu oyunu yüklesen bile çeşitli bahanelerle elindeki dvd hiç bir işe yaramayabiliyor. özellikle yeni oyunlar haliyle çok büyük olduğu için sadece oyunun menüsüne getirecek kadar veriyi diske yazıp oyunu oynamak için indirmeni şart koşabilirler. yıllar önce kutulu orijinal company of heroes satın almıştım rahat rahat online oynamak için. yıllar sonra steam versiyonu vs çıktı, merak ettim usb dvd dönüştürücü ile oyunu yükleyeyim dedim online serverlara bağlanmadı. |
|
Bu büyük tekel firmaların tavırları sıkmaya başladı cidden. Adamlar resmen oyunlara sahip olmak istiyorsanız korsan kullanın demişler :) Biz de kullanırız o zaman(Korsana sürüklenmiş çocuklar)
|
|
Microsoft'un bu sektörde olması her oyuncu için ne kadar iyi olduğunu bir kez daha gösteriyor. Piyasa Sony'nin elinde olsa vay halimize..
|
|
Sıvıyorum olarak algıladım bu cevabı, öyle saçma sapan.
|
|
Fena bir taraflı kalktı fena, rakip konsol yıllardır sıçıp batırınca tekel oldular, alın size tekel sonynin ürünü ps5. |
|
Japon yöneticiler, ezik ve mal ABD'li yönetici repliklerini çok izlemişler anlaşılan. İyi bir şey olduğunu sanıyorlar herhalde salaklar Bu kafayla tez zamanda batmanız dileğiyle... |
|
Sony kadar paragöz firma sayısı az tekel hissetmeye başlayınca aldığı kararlar ve davranış ortada.
Arkadaşlar onlar konsolu ve oyunları satmak zorunda ama bizler almak zorunda değiliz bilinçli tüketicide bunu bilir para verip satın alamıyorsam bir şeyi hiç satın almam ben. Zaten PC var sadece oyun için kullanmıyorum bu cihazı her işimi görüyor 3-5 exclusive oyun için almam ben bu cd kararından önce ps5 pro düşünüyordum gta 6 vs içinde vallahi yaptığım harcamaya değmez dedim vazgeçtim bu tarz firmalara verilecek en güzel cevap budur ALMAYIN arkadaşlar dediğim gibi onlar satmak zorunda ama biz almak zorunda değiliz. Bu tip kullanıcı düşmanı kararları almaya devam edicekler zaten hesabını kullanmassan komple silerim demesi bile başlı başına rezillik sony denen firma kendi söyledi arkadaşlar bizim kemik kitlemiz var diye açık açık daha ne bunun üstüne konuşmak. |
Benzer içerikler
- whatsapp yabancı numaradan gelen mesajları engelleme
- hileli whatsapp
- en iyi hava durumu uygulaması
- instagram reels video indirme
- telegram tek seferlik fotoğraf gönderme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt