Şimdi Ara

araç bakımı için yardımcı olursanız sevinirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • araç 2017 model Hyundai Elantra 1.6 D-CVVT otomatik, lpg benzin, 83.000 km de. aracı genel bakıma sokacağız. tüm sıvı işlemleri şanzıman dahil filtreler değişecek. bu araçlarda triger ve baskı balatayı da değiştirmek istiyorum, başka değişecek bir yeri var mı misal bujiler gibi, tam anlamadığı için servise götürmeden sizden bilgi almak istedim. bir kere yapayım masraf bir daha uğraşmak istemiyorum. bakımda yapılacaklar nelerdir yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arızası olmayan parçaları sırf değiştirmek için para harcarsanız yolunuzu şaşırırsınız hocam. genel bakım harici servise sorun onlar ne değişecek az çok size söyler. onların dediklerinin de hepsini değil elzem olacak yolda bırakacak kadar kritik parça varsa değiştirin çok istiyorsanız ama 2017 aracı komple yeniletirler size haberiniz olsun.

• Triger ve baskı balata en son ne zaman değişmiş,hadi digerleri rutin bakımdan sayılsa da,bu ikisini keyfi değiştirmek biraz aşiri lüx.para var huzur olsun,bir kere harcayıp keyfime bakarım derseniz de sizin tercihiniz oda.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.