genellikle şehir içinde kullanılacak otomatik, lpg'li masraf çıkarmayacak araç bakıyorum,
ARAÇ ARIZASI
Sıralı sistem 2001 hyundai accent 1,3 lx araç
sabahları çalıştırıyorum aracı ısınması için beklerken can çekişiyor araba, stop edecek gibi oluyor ama etmiyor. gaza bastığımda gaz yemiyor, lpg ye geçtiği zaman sıkıntı olmuyor, tekrar benzine aldığım zaman yine aynı sorun gaz yemiyor,
ustaya götürdüğüm de usta bir iki depo benzinde bin düzelir dedi. 10 gündür benzinde araba ama aynı sorun devam ediyor, bu sorunla karşılaşan varmı acaba
araçtan fazla anlamıyorum ama bana göre sanki benzin gitmiyor gibi geliyor.
ARAÇ ARIZASI
Sıralı sistem 2001 hyundai accent 1,3 lx araç
sabahları çalıştırıyorum aracı ısınması için beklerken can çekişiyor araba, stop edecek gibi oluyor ama etmiyor. gaza bastığımda gaz yemiyor, lpg ye geçtiği zaman sıkıntı olmuyor, tekrar benzine aldığım zaman yine aynı sorun gaz yemiyor,
ustaya götürdüğüm de usta bir iki depo benzinde bin düzelir dedi. 10 gündür benzinde araba ama aynı sorun devam ediyor, bu sorunla karşılaşan varmı acaba
araçtan fazla anlamıyorum ama bana göre sanki benzin gitmiyor gibi geliyor.
HYUNDAİ ELANTRE TAVSİYE
Hyundai elantre alma arifesindeyim. Tavsiye edermisiniz. 2016 model benzinli otomatik olacak muhtemelen, bu araç hakkında yardımcı olursanız sevinirim. artıları eksileri nelerdir. Tavsiyeniz üzerine modelini ve yakıt türünü değiştirebilirim. Çoğu kişi başka araç tavsiye ediyor ama bu aracı almak istiyorum.
SUV ÖNERİ
Günaydın değerli arkadaşlar, bütçe 1.000.000,00 tl'ye kadar önereceğiniz suv türü araç tavsiyesinden bulunursanız çok sevinirim. o kadar çok çeşit varki kafam çok karıştı. istediğim özellikler otomatik, benzinli, sanayiden uzak tutacak, çekici iyi olsun, çok süratle işim yok, genelde şehir içi kullanacağım. yakıt olarak da uygun olursa çok sevinirim.
renault scenic
2000 motor 2001 model rxi otomatik araç alacağım. araç hakkında yorum yaparsanız sevinirim. yakıt gibi yol tutuşu ve dikkat etmem gereken konularda yardımlarınızı bekliyorum.
Sayın HİLMİ,
2024301077365 numaralı dosyadan 14/08/2024 tarihli trafik kazanızdan dolayı şahnızına rücu borcu tahakkuk edilmiştir. Hukuki takip aşamasına geçilmemesi için şirketimizle temasa geçmenizi rica ederiz.
Borç takibi için 0(216) 999 78 42 numaralı iletişim hattından temasa geçebilirsiniz.
HEPİYİ SİGORTA A.Ş. B018
Kontağı çevirdikten bir dakika sonra araç stop edecek şekilde hır hırladı. Göstergeler yanıp yanıp söndü ve araç stop etti. Sıkıntı nedir acaba
Hyundai Accent 2001 lx aracı calıştırdıktan beş dakika sonra gaz yemedi yolun ortasında kaldı iki dakika sonra gaz yedi. Sorun ne olabilir
Son Giriş: 12 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 274
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 1.152)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 59 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
1 Yanıt
0