|
Intel Nova Lake masaüstü işlemcilerin çıkış tarihi paylaşıldı
-
-

_____________________________ -
Intel'im dantelimden cacık olmaz.
Amd 7ghz gelecek bir kere haberin yok.
Üstüne her nesilde yaptığı gibi %35-40 ipc artışıyla gelecek.
Geçen haber çıktı 2 ghz'de çalışarak 5 ghz'deki zen 5'i ikiye katlamış.
Yani intein e çekirdek dediği o 36 adet kabak çekirdeğini zorlanmadan 4 adet zen 6 çekirdeği halledecek,
Performans çerkideklerinde de 1 zen 6 çekirdeği 3-4 adet p core'u rahatça yiyor zaten.
Intel'in multide Amd'ye denk olabilmesi için zaten 96 çekirdek falan olması gerekiyor ufak bir kerrat hesabıyla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6s -- 17 Temmuz 2026; 14:52:49 >
-
Amd ile Devaaaam
Boş yapıyorsun...
Intel 52 çekirdek ile gelirken AMD'nin 24 çekirdekte kalması Burhan Altıntop'un değişiyle "tam bir sikendal"dır
https://www.youtube.com/watch?v=wp0VfrRC-6E&t=846s
Bu sikendalin hesabı sorulur. Güneş Ahmet gibi AMDciliği ile bilinen, evime asla Intel sokmam, Intel keşke batsa kafasındaki biri bile üzüle üzüle Intel almak zorunda kacak. Sorarım sana bu bir sikendal değil de nedir? Kimse cart curt yapmasın. Güneş Ahmet hocaya Intel aldıran dünya bize neler yapmaz.
İnsanlar çekirdek fakiri Zen 6 yerine koşa koşa Intel alacak. Nova lake önünde kuyruk olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boşnak Ağa -- 17 Temmuz 2026; 17:1:52 >_____________________________
-
Üstat tatil beldesinde tezgah üstü tray intel satıp tekne parası kazanmak nasıl olur
tatilciler ihya eder diye düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ R5 7600x *** Noctua NH-D15 chromax.black *** Asus TUF x670e-plus *** G.Skill Trident Z5 NEO 5600@CL28 *** Asus TUF RX 6800 *** Samsung 980 Pro 1TB | Samsung 990 Pro 1TB | Samsung 870 Evo 512GB *** Enermax Revolution D.F. X 1350W *** Cooler Master Masterbox 600 *** Mercusys MA30E -
Tatilci Intel'e bakar mı la... Hepsi zengin, hepsi klas, hepsi AMD kullanıyor.
Intel dediğin 2. kalite firma. Benim gibiler için F/P. Başka bir olayı yok. Bak Bodrum Yalıkavakta marina girişinde tam 8 sene midye dolma sattım. Hayatımda öyle para kazanamadım bir daha. Bırak Intel'i de gel benim tezgahın yanına duvara atınca yapışan örümcek adam tezgahı aç. Deli para var
Sana bulaşan da olmaz. Oralarda forsum iyidir. Bizden dedim mi abi çekerler sana hemen. Ama sen de beni göreceksin. Hayat acımasız kusura bakmak yok. Nihayetinde sayemde maksimum 3 senede Yalıkavakta villa sahibi olacaksın adalara bakanından hem de. Oradan devam et zaten yanın Türkbükü. Dünyanın cenneti. Yok böyle bir hayat. Bırak her şeyi kop gel.
Yatta köpük partisinin sırrı ortaya çıktı. Sürümden kazanıp yapmışsın. Helal olsun. Duvara yapışan örümcek adam yerine inovasyon yaparak havada asılı duran batman işine girsek nasıl olur? Sahil, plaj vs yerlerde duvar olmadığından ürün tanıtımı yapamayız...
_____________________________ R5 7600x *** Noctua NH-D15 chromax.black *** Asus TUF x670e-plus *** G.Skill Trident Z5 NEO 5600@CL28 *** Asus TUF RX 6800 *** Samsung 980 Pro 1TB | Samsung 990 Pro 1TB | Samsung 870 Evo 512GB *** Enermax Revolution D.F. X 1350W *** Cooler Master Masterbox 600 *** Mercusys MA30E -
Yok la ne sürümden kazanması fiyatı dayadıkça dayadım. Yalıkavak orası. Orada ne fiyat çekersen çek ucuz yine de. Adamın milyar doları var midye fiyatını mı düşünecek.
Kaç tane dolar milyarederinin kızı telefon numarasını verdi bir bilsen şaşarsın. Bendeki boyu posu yakışıklılığı düşününce normal tabi. Ama köyde yavuklum var. Ondan teptim tüm teklifleri. Yoksa bugün Monako'da havyar üstü istakoz yiyordum. Ama prensiplerim var. Beni ben yapan değerler. Varlığımın dayanak noktaları. Haddimi ve hududumu aşamam. Kolay değil bu işler öyle.
Batman işi yapılıyor halihazırda. Köylüm. Ayıp olur. Sana duvar öreriz. Bir duvarı mı esirgeyeceğiz senden. Yalnız şimdi konumu verdik. Orada ziyaretçimiz olur.
Bilirsin sen onu. Yarın damlar seni ve beni görme umuduyla. Yalansa yalan de.
9800x3d'nin devamı olacak işlemciden daha çok fps verirse yahut benzer fps ama daha akıcı deneyim sunarsa intele geçeriz ama beklemek lazım
Bence cazibede en etkili etken intel mavisi ile aynı tonda olan gözlerinden kaynaklanıyor
Aman üstat bi duvar örmeye kalkarız bizi müteahhit sanarlar filan başımıza iş almayalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ R5 7600x *** Noctua NH-D15 chromax.black *** Asus TUF x670e-plus *** G.Skill Trident Z5 NEO 5600@CL28 *** Asus TUF RX 6800 *** Samsung 980 Pro 1TB | Samsung 990 Pro 1TB | Samsung 870 Evo 512GB *** Enermax Revolution D.F. X 1350W *** Cooler Master Masterbox 600 *** Mercusys MA30E -
Yahu ben sana burası dünyadaki cennet diyorum sen hala Inteldesin danteldesin mavidesin...
Kat3martynovayoutubeApproaching this bar in a dress is like completing a difficult task. Every time, the wind surprises you 🫢 Do you like surprises?https://www.youtube.com/shorts/MJK1FqzSOkcKardeşim buraları hepten kırmızı, cayır cayır yanıyor her yer, ortam bol alevli, hep köpüklü diyorum hala anlamıyorsun
Gel işte bırak duvarı sıvayı yalıtımı. Haytalık, serserilik benim göbek adım olmuş. Ortam adamıyım. Takıl işte yanımda. Seni boş göndermem buradan. Anla artık. İlla her şeyi açık açık yazdıracaksın bana...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boşnak Ağa -- 17 Temmuz 2026; 23:47:9 >_____________________________ -
Olmaz üstat olmaz! AMD kırmızısına kanmam!!! Çöpten olsun çöptel olsun yine mavi olsun.
Bunca yıldır intelden başka sistem kurmadım, intel diyor ki illa beni tercih etme de git hangi firmayı tercih edersen et. 2025 yılı sonunda lansmanı yapılması gereken bir işlemci bu kadar gecikir mi? AMD, Zen 7 çıkaracak bunlar daha yeni 3. nesil core ultra sürüyorlar piyasaya.
_____________________________ Everything that has a beginning has an end...
-
%35-40 ıpc artışımı 😂😂😂 amd bile rüyasında göremez o değerleri sen o değerlerin gerçek senaryoda neye tekabul ettiğini biliyomusun acaba 😁 yüzde 20 olur taş çatlasın senin için yüzde 25 ıpc artışı olur
7ghz falan hikaye 6.3 max göreceği pbo ile.
Yani intein e çekirdek dediği o 36 adet kabak çekirdeğini zorlanmadan 4 adet zen 6 çekirdeği halledecek,
Performans çerkideklerinde de 1 zen 6 çekirdeği 3-4 adet p core'u rahatça yiyor zaten.
bunlara çok güldüm özellikle 😂
multicore de intel ilerde şuan iyi araştır multi işlemlerde i5 250k plus 9900x ayarında
bukadar kör fanatik olmayın arkadaş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ R5 5600 / MSi B450 A PRO MAX
Corsair Vengeance RGB Pro SL 3200 2*8 / Xigmatek windpower pro
Sapphire nitro+ RX 6700 XT
Samsung 970 Evo 250gb / Crucial BX500 480gb
Xpg invader / Sharkoon wpm Gold zero 650 watt
Samsung 27" 1440p 144hz
En Beğenilen Yanıtlar
|
Intel'im dantelimden cacık olmaz.
Amd 7ghz gelecek bir kere haberin yok. Üstüne her nesilde yaptığı gibi %35-40 ipc artışıyla gelecek. Geçen haber çıktı 2 ghz'de çalışarak 5 ghz'deki zen 5'i ikiye katlamış. Yani intein e çekirdek dediği o 36 adet kabak çekirdeğini zorlanmadan 4 adet zen 6 çekirdeği halledecek, Performans çerkideklerinde de 1 zen 6 çekirdeği 3-4 adet p core'u rahatça yiyor zaten. Intel'in multide Amd'ye denk olabilmesi için zaten 96 çekirdek falan olması gerekiyor ufak bir kerrat hesabıyla. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt