|
Intel Bartlett Lake-S işlemciler sızdı: 12 çekirdekli P-core ve dahası
-
-
Kalsın. 14nm+++++++ işlemcilerin dönemi 10 sene önceydi. Size söyleyeyim intel batıyor. 3 farklı hastalığı var, Belarus'tan gelen uyuşturucu nitelikli eski doğu bloğu ilaçlarıyla ayakta tutmaya çalışıyorlar ama nafile.. ilaçlar bir taraftan yan etkiler ile yeni sorunlar çıkarıyor ve çözüm üretemiyorlar. En fazla 1-2 seneyi çıkarır, aldığınız işlemciyle kalırsınız o yüzden bu yontulmamış silikon markasından uzak durun. Benden demesi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6s -- 18 Ağustos 2025; 18:51:20 >
_____________________________ -
Intel batarsa artık x3D işlemcilerin en ucuzunu 30.000 liradan almaya başlarız. Fanboyluğa gerek yok. Ekonomik durum ortada. İnşallah böyle bir şey olmaz. Bize rekabet lazım. Umarım Intel eskisinden daha güçlü bir şekilde döner de rekabet bize yarar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
11-12-13-14 serileri hep aynı işlemcilerMİŞ ben daha yeni öğrendim :) amd işlemcide güzel gidiyor oradan devam etmek lazım
-
aslında 12-13-14 aynı işlemci sadece cilalısı :)
-
uyduruyorsun cahil
cila bile yok. bildiğin hepsi birbirinin aynısı
batarsa batsın. amd intel gibi değil. fiyatları uçurmaz
Bu aynısının Mavisi miymiş yani ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Intel inşaallah yeniden çok daha iyi olur eğer Intel batarsa bir daha bilgisayar falan alınmaz alınamaz daha doğrusu
-
Yav kanka sen bu adama ne anlatıyon ki,
AMD'nin anakart hamlesinin Pr olduğunu, Elinde kalan işlemcileri bile satmak için avantaj olduğunu,
AM4'ün R1000 ve R2000 anakartlarinin R5000 desteklemediğini falan anlatım ben bu adama zaten,
Bu adam Joven gibi, Boş beleş.
Nvidia'nın AMD'den, AMD'nin Intel'den farklı olacağıı sanıyorlar ya :d
Hayır ceo hayırsever iyi insan olsa bile yönetim kurulu ve Özel hisedarlar izin vermez, Bunu anlamak zor olmamalı ya.
AMD yaplaz ne biçim bir mantık ya,
Hadi Nvidia yapmaz dersin (ki yaptı) çünkü onlar doğrudan şirketin sahibi gibi bir şeyler.
AMD ve Intel yapmaz diyen adama köprü satarız rahatlıkla,
Köprü değil Amerika'nın tapusunu bile veririz, Yarın konsolosluğa gidip "Padişahınız geldi" der.
-
Benim anlamadığım şey şudur intel zamanında o kadar ASML den en pahalı makinaları satın aldı burda sorun yok süper. Yıllardır intel uçacak Mars çıkacak deniyordu hani nerede bu işlemciler ? Yıllardır işlemciler yapım aşamasındaydı bu haberleri okuduk. intel den şuan sağlam bir hamle bekliyoruz. Mars a çıkmasına gerek yok sadece ARM ile AMD le güçlü ve verimli işlemciler bekliyoruz rekabet istiyoruz. Rekabet olmazsa AMD nin x3D işlemcileri 30 yada 40 bin TL ye satılacak duruma gelecektir. Ryzen 5 7600 kullanıcısı olarak şunu söylüyorum AMD tekel olmamalı intelin rekabet artırması şart başka yol yok bunlar son oyuncular yeni oyuncularda katılmıyor görüyorsunuz.
_____________________________ Colt1911
En Beğenilen Yanıtlar
|
Kalsın. 14nm+++++++ işlemcilerin dönemi 10 sene önceydi. Size söyleyeyim intel batıyor. 3 farklı hastalığı var, Belarus'tan gelen uyuşturucu nitelikli eski doğu bloğu ilaçlarıyla ayakta tutmaya çalışıyorlar ama nafile.. ilaçlar bir taraftan yan etkiler ile yeni sorunlar çıkarıyor ve çözüm üretemiyorlar. En fazla 1-2 seneyi çıkarır, aldığınız işlemciyle kalırsınız o yüzden bu yontulmamış silikon markasından uzak durun. Benden demesi...
|
|
Intel batarsa artık x3D işlemcilerin en ucuzunu 30.000 liradan almaya başlarız. Fanboyluğa gerek yok. Ekonomik durum ortada. İnşallah böyle bir şey olmaz. Bize rekabet lazım. Umarım Intel eskisinden daha güçlü bir şekilde döner de rekabet bize yarar.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

Hızlı