|
Merhaba arkadaşlar, S link2in alcor usb 3.0 card okuyucusu kullanıyorum. Senelerdir her yuvası çalışıyordu. Ama son zamanda, sadece usb 3.0 yuvasının çalıştığını fark ettim. Usb bellek takınca sorunsuz çalışıyor. ama diğer yuvalara kart takınca hiç bir hareket yok. Kasa bağlantısına baktım. Zaten iki bağlantısı var. Biri ana bağlantı, diğeri de usb 2.0 için alternatif olarak sunulan anakarta bağlama kablosu. Usb 2.0 için olan bu kabloyu boşta tutuyorum. Ama ana bağlantı kablosu zaten anakarta bağlı dediğim gibi. Aygıt yöneticisinde de gözükmüyor alcor olarak, disk yönetiminde de. ama önceden tüm kart okuyucular da kendi sürücü harfleri ile gözüküyordu. Donanım hiç bir yerde gözükmediği için sürücüsünü de güncelleme ve yeniden yükleme yapamıyorum. İnternette aradım, sürücü de yok. Bilgisayarın tüm donanımlarını son zamanlarda bir kaç kez söküp taktım ama o zamandan beri mi kart okuyucular çalışmıyor farkında değilim. Bu usb 2.0 alternetif kablosunu anakarta bağlamamamın etkisi olur mu acaba ? Ama hatırladığım kadarıyla, onu önceden de bağlamıyordum. Çözüm önerisi olanların fikirlerini bekliyorum. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler