|
226 beygirlik elektrikli Polo GTI sahneye çıktı: İşte detaylar
-
-
Tasarım çok iyi olmuş . 424 km menzilde fena değil .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 15 Mayıs 2026; 19:30:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
0 /100 de Togg bunu geçiyor.nasıl gti mış
-
Yaşım gereği mi bilmiyorum ama şu elektrikli spor arabalar beni hiç heyecanlandırmıyor. Hadi günlük kullanım için elektrikli eyvallah da. Devir çevirmedikten, motor sesini egzoz sesini duymadıktan sonra bi anlamı kalmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Togg ile Polo kıyaslanamaz ikisi aynı segment araç değil Togg C segmenti iken Polo B segmenti. Ayrıyeten Polo GTI'ın amacı ben yarış arabası olayım çok hızlı olayım değil segmentimin sportifi olayım iddiasındalar bu da gayet tutarlı. 0-100'e baktığımızda Togg'un 2 motorlusu daha hızlı sürede tamamlıyor tek motorlusu geride Polo'da ise tek motor var yani farklar normal.
-
Tasarımı fazla değiştirmelerine gerek yok zaten fena görünmeyen bir içinve dış yapısı var, giriş seviyesindeki fiyatı aracın esas satış gücü olacak, VW bu noktada insaf etmiş :))) hey allahım ya 39.000 EU nedir yahu anlamak mükün değil, heriflerin yatırımcıları doyurmak için önümüze getirdiği seçeneğe bakın. :) güle güle VW
-
Bunlar aptal , motoru 160 kwde sınırlandırsanıza
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
togg teknik veriler tek motorda öyle görünüyor ama... tek kişi de 6.7 saniye kadar defalarca gördüğüm oldu. 2.200 kg araç için çok iyi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bunda da devasa şaft tüneli var mı acaba merak ettim. Hiçbir görselde o kısım yok ??
-
Yaş ile alakası yok. Bunlarda öncelik sıfır emisyon sonuçta, sürüş deneyimi değil.
Mutlaka şasi-direksiyon genel yol ayarları geliştirimiştir. Alpina A290'da da böyle, emek veriyorlar ama hiç biri 2002 model 1100kg F4R yüksek devirli makinasıyla 7500 devir gören, saf mekanik bir Clio Rs'in tırnağı olamaz. Koca pilli elektrikli araç ki bu sonuçta, neresinde bakarsan bak. bir 306 GTI'ın keyfinin, 9000 devirlere dayanan bir Type-R'ın hazzının gramını veremez. Ama bu araçları bugün isteseler de üretemezler zaten.
Bunun çok ilginç bir örneği var. Bugün örneğin fransa'da, o 2002 model Clio Rs'i sıfır km üretip satmak istesen resmi 196 g/km co2, yıllık 70bin euro üzeri vergi çıkıyor :)

Haliyle gerçek benzinli Polo GTI, İbiza Cupra, Clio Rs, Fiesta St vb hepsi piyasadan kalktı. C sınıfında da bir iki adet kaldı zaten.
Keyifli olacaktır Polo GTI, Teslayla falan 0-100 kıyaslayıp hüküm vermek de saçmalığın daniskası ama bu araçların artık bir anlamının kaldığını zannetmiyorum. Halk otomobillerinde eğlence ve özgün mühendislik işi güncel regülasyonlarla beraber sona erdi.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Resim Galerisi

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt