Şimdi Ara

GTA 6 ön sipariş tarihi sızdırıldı: Yeni fragman yakında gelebilir!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
10 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GTA 6 ön sipariş tarihi sızdırıldı: Yeni fragman yakında gelebilir!
    Best Buy'dan Grand Theft Auto VI hakkında e-posta aldıklarını paylaşan çok sayıda kişi var. GTA 6 için ön sipariş tarihi ayrıntılarını içeren “New Product Boost Campaign” başlıklık e-postanın önde gelen perakendeci Best Buy’dan gelmesi heyecanı artırdı.

Ayrıca Bkz.Take-Two'dan GTA 6 açıklaması: "Çalışanları zorlamayacağız"

Grand Theft Auto VI ön siparişi 18 Mayıs'ta açılabilir

E-postaya göre, GTA 6 ön siparişi 18 Mayıs'ta başlayacak.

Take-Two ve Rockstar, muhtemelen şimdiye kadarki en büyük oyun lansmanı olacak olan Grand Theft Auto VI için ön siparişlere başlama planlarını henüz açıklamadı. Yakında yayınlanması beklenen yeni GTA 6 trailer videosuyla resmi duyuru gelebilir.

[https://x.com/GTAVI_Countdown/status/2054820575646712187?s=20]

GTA 6 çıkış tarihi ne zaman?

Grand Theft Auto VI, 19 Kasım 2026'da Xbox Series X|S ve PlayStation 5 için çıkış yapacak. PC'ye gelince, Take-Two CEO'su yakın zamanda konsolların serinin temel hedef kitlesi olduğunu söyledi.

Kaynak:https://www.vice.com/en/article/gta-6-pre-order-dates-reportedly-leaked-is-a-new-trailer-coming-soon/

• Adı Türkçe olup kökeni Türk olmayan çok insan var. Türkçe konuşan ama oyunlarda Türkçe’ye karşı çıkanların geneli bu güruh.

Subnautica 2 çıktı örneğin, oyunda Türkçe dil yok. 900 sayfalık Türkçe dil isteği forum konusunu Steam moderatörü kilitlemiş. Sebebi: Türkçe dil isteği konusunda, “sadece Türkçe dil istemekten başka bir şey konuşmamak” bu sebeple 900 sayfalık konunun kilitlenmesi lazımmış. Böyle Türk düşmanlarıda var. Valve’de Steam’da.

Türkçe dil desteği olmayan oyunlara 5 kuruş dahi para vermem.

• Şu oyun çıksada kurtulsak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim doğum günümde olursa bana büyük sürpriz :)

▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
    [2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti
  • Türkçe cıkarın kitapsızlar. Şu topluluk bunu haketmiyor. O kadar kampanya yapılıyor hala daha kulak vermiyorsanız diyecek bişey yok. Bu Türk milleti düşmanlıgından Baska bişey degil. Milyonlarca Türkün dili oyuna konulmalı . Kabile dilini koyuyorsun be ayıptır

Soyut bir yüz aynada aksederken yüzüme kimsin demeye dilim varamadı...
  • cihat52.5 kullanıcısına yanıt

Adı Türkçe olup kökeni Türk olmayan çok insan var. Türkçe konuşan ama oyunlarda Türkçe’ye karşı çıkanların geneli bu güruh.

Subnautica 2 çıktı örneğin, oyunda Türkçe dil yok. 900 sayfalık Türkçe dil isteği forum konusunu Steam moderatörü kilitlemiş. Sebebi: Türkçe dil isteği konusunda, “sadece Türkçe dil istemekten başka bir şey konuşmamak” bu sebeple 900 sayfalık konunun kilitlenmesi lazımmış. Böyle Türk düşmanlarıda var. Valve’de Steam’da.

Türkçe dil desteği olmayan oyunlara 5 kuruş dahi para vermem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• mystiery_ kullanıcısına yanıt
    O modun validesine ve zevcesine cima eyleyeyim.

• çıksın alcam direk gta 5 gibi sadece hikaye moduna 5k saat gömmek için sabirsizlaniyorum 13 senedir bekliyoruz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RTXberat -- 14 Mayıs 2026; 14:11:40 >
  • Gta oyunlarını hiç sevmem ama hayatımda ilk defa bir oyun için fiziksel sürüm ön sipariş vereceğim. Genelde Dijital alır geçerdim ama oynadıktan sonra elden çıkartırken iphone misali değer kaybetmeden kurtulurum :) :)

• RTXberat R kullanıcısına yanıt
    Kardeş o kadar saat oynadıysan artık bu çocukluğunun oyunu değil çocukluğun bunun oyuncağı olmuş gibi ama.

bu oyun sayesinde ingilizcem gelişti her diyolaglari ezberleye ezberleye oyunda kendim bazı hareketler yapıp youtubeda yayınlıyordum kucukken oyundaki editör modu ile çekim yapıyordum bu sayede video editlemeyi öğrendim oyun pc ye çıkıp mod yapmaya başlayınca heves edip bende pc toplamayı ögrendim elimdeki küçük bütçe ile şuanda bilgisiyar bölümü bitirdim pişmanda değilim bunun yerine valorant veya cs oynasan dünya üstünde göremeyeceğin küfürlerden başka bişi öğrenmezsin ben en azından kendime bişiler kattım mutluyum

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.