|
-
Teknosa'da mağazada bakmıştık bugün, ütü hediyesinden bahsetmediler.
İnternette tesadüfen gördüm ben de yarım saat önce gibi.
Teknosa'dan 4 taksitle garanti bankası ile aldım.
500 TL'de bonus geliyor, bilginize.
30 Nisan'da başlamış kampanya 250 adet ürün için geçerliymiş ütü hediye kampanyası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deity Kronos -- 2 Mayıs 2026; 0:7:47 >_____________________________ -
Kahve makinesi için fiyat mantıklı mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kahve çekirdeği ve bakım malzemeleri hariç tutularak 19.000 TL/ (ortalama 1 kahve) 250 TL = 76 kahve hesabı yapınca denemekten zarar gelmez diye düşündük.
Bakım malzemelerine baktım çok pahalı değiller.
4 taksit, 500 TL bonus ve ütü hediyesi karar vermemizi hızlandıran şeyler oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deity Kronos -- 2 Mayıs 2026; 0:24:26 >_____________________________ -
Bende teknosada 4 taksit artı 500 puan ile aldım. Haber veren arkadaşa teşekkürler. Hayırlısı bakalım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Axess ile 4 taksit ve 1000 chip para hediyesi daha mantıklı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
500₺ Bonus hangi kampanyadan geliyor?
_____________________________ "Tanrı, iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır; yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar." -
Ütü düşmüyor neden olabilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
4.999 TL fiyatlı teknosa satıcılı ürünü seçin, sepetinize özel kampanyalar tıklı olsun.
_____________________________ "Tanrı, iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır; yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar." -
Garanti Bonus Flaş
Beyaz eşya ve elektronikte 2.500 TL'ye varan bonus!
13.000 TL - 19.999 TL arası bonu üye iş yerlerinde 500 TL

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
iOS
Android