Şimdi Ara

Bu fikir hakkında yorumlarınız nedir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
89
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

İstanbul'da özel sektörde memur düzeni ile çalışıyorum. İş konusunda rahat sayılırım işimi yapar geçerim. Maaşda 70 bin.

Bekarım evim var ve tek yaşıyorum.

Şimdi diyorum ki. Bu evi satsam. 10 milyon ediyor.

Memleketim Samsun'dan 4 tane 1+1 ev alıp kiraya versem aylık net 90-100 bin arası kira getirisi var. Bu paranın da %75 ile her ay altın alıp ortalama 33-35 ay arasında tekrar 1 adet daha 1+1 daire alabiliyorum. Bu işin sınırı yok ama orası ayrı.

Neyse asıl konuya gelelim. Evlenmeyi düşünmüyorum. Pek gezen birisi de değilim. Tek masrafım kitap arada sırada pc parçası senede de en fazla 2 kere filan y.dışı geziyorum ama en makul şekilde.

Bu arada memlekettede kalacak yerim var ama merkeze uzaklığı git-gel 80 km. Çok uzattım merkezde dandirik asgari ücretli kovulsam s...k.de olmayacak bir işe girsem en azından sorumluluğum minimumda olan. Sonrasında ise hergün 80 km işe motorla yada araçla gitgel yapsam(şuan ikiside yok ama yıllardır ikisini de kullanıyorum) çok mu berbat bir hayat olur. Şuanda da günlük 2 saat malum şehir trafiği çekiyorum. En azından psikolojik olarak rahat olurum. Sonrasında ise alabilirsem aldığım 5. evde kalırım gibi planladım

Bu mantık nasıl sizce trafikten sesten her şeyden uzak?

Yorumlarınız ne olurdu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8.8.8 -- 14 Nisan 2026; 17:7:37 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.