|
Samsung’dan DRAM pazarına net mesaj: Fiyatlar yükselecek
-
-
bitli koreliler abdye karakolluk yapsın diye masrafını tüm dünya ödüyor
-
Yine başladık bu haberlere.
Hala yiyen var mı bunları.
Fiyatlar çıkıyor çünkü baştakiler öyle istiyor. Var mı denetleyen, var mı hesap soran yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Ölmek mi istiyorsun? Git o zaman at kendini denize. 5 saniye sonra hayatta kalmak için çırpındığını fark edeceksin. Sen kendini öldürmek istemiyorsun sen içindeki bir şeyleri öldürmek istiyorsun.
Morgan Freeman -
hocam ne yemesinden bahsediyorsunuz? aralık ayından beri gpu ve ramlerde deli gibi arttı fiyatlar. o zamanlar yine uyarıyorlardı. aralık ayında bile ram fiyatları uçmuştu. istediğiniz kadar yemiyorum deyin. sonuç sizin için de değişmeyecek. öyle ya da böyle fiyat artacak. siz de alacaksınız o fiyata.
50 bine aldığım ramin fiyatı 1 hafta sonra 100 bin oldu. aldığım gpu fiyatı 40-50- bin TL arttı. aralık aylarında sanırım 5xxx konusunda en kötü 5090 gpuyu bile fiyatı uygunken alınması gerektiğini söylemiştim. dolar/tl durumu bile almak için bir sebep. sizin gibi ben de yemeseydim şu an alamazdım. bence yiyip yiyemeden ziyade ihtiyaç dahilinde veya gelecekte sistem kurma düşüncesi var ise bu minvalde hareket edilmesi gerekir.
_____________________________ -
1 sene sonra normale döner
-
Kapitalizm yeaa. Rekabet fiyatlari dusurur yeaa.
-
Çinlilere yarar bu kar marjı arttıkça adapte olmaları kolaylaşır. Samsung bugün kar ediyor ama yarın nolacak bakalım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
indirim beklentisi olan mı vardı sanki?
_____________________________ -
2tb 990 pro 8300 e almıstım mediamarkt den baktım 24bin olmuş
-
2 yıl önce 6 ya aldığım ram 80 olmuş , bileydim üst modelini 8 e alırdım
pahalı diyordum+2k ne vercem diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bence ABD doları değer kaybettiği için fiyat güncellemesi yapıyorlar ama bunu söyleyemediklerinden başka sebep uyduruyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
Yine başladık bu haberlere.
Hala yiyen var mı bunları. Fiyatlar çıkıyor çünkü baştakiler öyle istiyor. Var mı denetleyen, var mı hesap soran yok. |
|
bitli koreliler abdye karakolluk yapsın diye masrafını tüm dünya ödüyor
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler