Şimdi Ara

KASKOYA EKSİK BEYANDA BULUNDUM KASKO ÖDER Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • otoparktaki aracımın sunroofuna sandalye düştü,komşularla papaz olmamak için tutanakta sandalyeden bahsetmedim geldiğimde böyleydi yazdım. Kamera o an hiç aklima gelmedi. Sigortacım eksik beyandan dolayı ödemezler diyor

servis 450 bin tl hesap çıkardı aracın pert olma durumu var,eğer onarım olmayacaksa pert olması daha mı mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stzn -- 3 Nisan 2026; 20:5:20 >

Sunroof hususu sigorta şirketleri tarafından ekstra olarak değerlendirilen, bildirilmesi halinde ekstra primle kapsama alınan bir husustur.

Dolayısıyla hasarınız normal şartlarda kapsam dışıdır.

Durumunuzun teminat kapsamında değerlendirecek yüce gönüllü bir sigorta şirketine henüz denk gelmedim.

Takdir her halükarda şirketindir.

ekstra prim nedir para mı alırlar yoksa pert mi ederler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stzn -- 4 Nisan 2026; 18:0:6 >

Sizin kaskoya dahil etmek istediğiniz her ekstra sayılabilecek; aksesuar, lpg, çelik jant, sunroof gibi hususları kaskoya dahil ettiğinizde ek bir prim ödersiniz. Atıyorum sunroofu kaskoya bildirmediniz, kaskonuzu 7.000 TL'ye yaptırdınız. Sunroof'u ekletmeniz halinde prim 8.000 TL olacaktı.

Bildirilmeyen bu parça, aksesuar, lpg, multimedya gibi sair eklentilerden kaynaklı bir zarar oluşması halinde zarar kasko kapsamı dışında bırakılacaktır.

Misal LPG'den kaynaklı bir hasar yaşadınız, kasko karşılamaz ya da muafiyet uygular.

Çelik jantlarınızı sonradan araca taktırdınız, zarar görmesi halinde çelik jant zararı karşılanmaz.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.