|
Selam. Senelerdir Türk Telekom'un 16 mbit netini kullanıyorum. Bulunduğum yer merkeze 15-20 km mesafede olduğu için altyapı çok zayıf. Kendim Turkcell kullanıyorum uzun süredir ve mobil internetinden de bayağı memnunum. Dün web sitesi üzerinden altyapı kontrolü yaptığım zaman bölgemin 5G superbox desteklediğini Superonline'ın bana 100 mbit hız verebildiğini gördüm. Tabii bu kesin mi bilmiyorum. Diğer taraftan, 5G hızında 2 TB kotalı bir tarife daha var ancak bu ikisi farklı tarifeler. Biri DSL internet olarak geçiyor ve 100 mbit aylık 750 TL, diğeri ise Superbox 5G yanında diye geçiyor ve 2 TB kotalı tarife 1200 TL. 2 TB kotayı kolay kolay dolduramayacağımı düşündüğüm için bu aradaki farka değer diye düşünüyorum. 5G maksimum ne hız verir onu da bilmiyorum tabii. Hani ikisi de modem verecek mi onu bile bilmiyorum. Açıkçası Türk Telekom kullanıyorum 20 yıldır ve pek bir bilgim yok diğer servis sağlayıcılar hakkında. Zihnimi aydınlatabilir misiniz rica etsem. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 3 Nisan 2026; 8:6:4 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt