Şimdi Ara

Arabanın tekerini kaldırıma sürttüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bugun aracımı bi apartmanın önüne park etmiştim eve giderken yaklaşık 40-45 yaşında bi adam burası bizim apartmana ait yabancı arac istemiyoruz dedi bende inat etmemek üzere tamam dedim ve farklı bi yer aradım adam bana yukarıda bi yer oldugunu söyledi gidip baktım vardı ben nereye park etsem arabayı sıfır park ederim çünkü araç yeni ve asla bi şey olmasını kaldıramam belki bu bi süre sonra geçer ama şuan için böyle o yuzden dengesizin biri sürtmesin diye olabildiğince sıfır yaparım neyse konuya dönelim artık…

Sol aynayı indirip geri geri gelmeye başladım sonra içime sinmedi yeterince sıfır değildi biraz ileri alıp manevra ile biraz daha yanaşayım dedim tam sıfır oldu direksiyonu saga kırıp almaya calısıyordum sonra lastik kaldırıma degdi hızım belki 4 belki 6 diyebilirim teker bi anda değince durdu jantıda sürttüm ama jant zaten kapak oldugu için çok mühim değil sonra kapıyı açarken kapıyıda kaldırıma sürttüm:D ama cidden o da çok yavastı cunku o an aklıma geldi kaldırıma sürtermiyim biraz daha öne alıp rahatca acıp eve gittim sonra aklımı kurcalamaya basladı acaba bi şey oldu mu diye yaklasık yarım saat sonra kapalı bi avm otoparkına gittim içim rahat edene kadar bakmak maksatıyla yagmurlu bi gundü çünkü ilk kapıya baktım kapının altına zaten siyah plastik bi parça koymuslar sanırım sürtmeye önlem için çok ufak yani tırnak kadar hasar almış diyebilriim benim asıl aklımı kuracalayan lastike veya lastik mekaniğine bi bir şey olması avm ye giderken ve avm içindeki otoparkta bi kaç tur attım arac normal bi farklılık yok ama tabii ki forumlar biraz içime kurt düşürdü size sorum şu 5-6 km hızla giderken saga kırılmış lastigi kaldırıma değdirsek lastik veya içerisindeki rot vb şeyler hasar görür mü mazur görün araç yeni oldugu için bu düşüncede olabilirim belki bi kaç gün sonra umursamayacagım bile cevaplarsanız çok mutlh olurum iyi akşamlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Delirmeküzereyimgaliba D kullanıcısına yanıt
    Hiçbirşey olmaz böyle ufak şeyleri düşünmeyin takmayın kafanıza. İçinizde uhde kalacaksa bi rotbalansçıya gidin 5 dk ön takımı kontrol ettirirsiniz oda aynı şeyi söyleyecektir.

Lastiği kaldırıma sürttüm
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.