Bildirim
adamdan kan alırız kannn ssli
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Jzvzjsjdj erkeklerin daha başarılı olduğu alanlarda iyi olmam benim dişil enerjimi düşürüyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Hemşiremisiniz,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson_Crusoe -- 2 Mart 2026; 21:0:51 >_____________________________ Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir, -
Adamı izzet altınmeşeye benzetmişsin. Sonra da öldürmüşsün gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum. -
Hahahahha şimdi sen öyle diyince baktım harbi sjdbnddmbc
Harun abilerin silah kullanımı eyidir
Bravo dostum.
tam isabet =))_____________________________ -
8 mi
Adamı madam yapar mısınız acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
SAMSUNG Galaxy Note Fan Edition
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt