|
Atlanta'da küçük kapsüllerden oluşan otonom toplu taşıma sistemi inşa ediliyor
1 Mobil
-
-
Haberi Atlanta değil Antalya olarak okudum ahahah
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Çöp proje. Bu Amerikalılar Metro/atren yapmamak için elinden geldiğimce çöp projeler yapmaya bayılıyorlar biri gider tek şeritli arabalı yer altı tüneli yapar diğeri podlar yapar pod ve toplu taşıma ne alaka yani????
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrikliarabasever -- 18 Şubat 2026; 10:48:28 >
_____________________________ -
Toplu taşıma bunlara göre komünist bir şey öyle öğretildi halka hep otomobil ise özgürlük diye propaganda yapıldı hep ama işin rengi farklı kapitalistler otomobil satışlarından para kazanıyor bir tren 500 yolcu alır ancak 500 araç satışı + benzin + otomobil bakım maliyeti daha karlı bundan vazgeçmek istemiyorlar ülkeyi bu ekonominin üstüne inşa ettiler eskiden ABD de trenler vardı ancak rayları söküp yol yaptılar adına da özgürce seyahat dediler
bunu yapmasının sebebi bile Çinden geri kalmamak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apsny -- 18 Şubat 2026; 19:38:15 >_____________________________ -
Biliyorum hocam biliyorum. Jay Walking kavramı bile otomotiv üreticilerinden çıkma. Araba kullanmayı seviyorum kullanıcı adım yansıtmayabilir ama 2. aracım Mazda Miata fakat sabah trafiğinde oturmaktansa tren/metro kullanmak katlarca iyi. Bu amerikalılar muhtemelen 100 yıl daha bunun farkına varamayacak. Ayrıca Kaliforniya'da yapılacak hızlı tren projesini sabote etmek için Elon Musk zamanında Hyperloop gibi saçma sapan bir fikri atmıştı. ABD'den beklenmeyecwek şekilde güzelim projeyi iptal etmeyip Hyperloop trenine atlamadı Kaliforniya eyaleti fakat o tren yolu muhtemelen bir 10 sene daha bitmeyecek çünkü Tesla'nında daghil olduğu otomotiv ordusu ve fonladıkları siyasetçiler her dk başı saçma sapan dava açtırıyor. Faşist Elon'un gerçek yüzünü çok geç gördü insanlar Şimdi bu faşist AI ve İnsansı robotlarla faşist propagandalarını nasıl yayacak bakalım. Geçen Hyperloop haberinin altında saçma sapan hyperloop'u övenler fln vardı bizim ülkede de toplu taşımaya bir düşmanlık var ama 16 ay Tokyo'da yaşadım araçta kullandım keyfine ihtiyaçdan değil kesinlikle 40 milyonluk şehirde trafiğe kalmazken 20 milyon nüfuslu istanbulda günün her saati trafik olması normal bir şey değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrikliarabasever -- 19 Şubat 2026; 15:57:20 >_____________________________
-
abudik gubidik şeyler hep georgiadan çıkıyor
_____________________________ -
Yani eğer bu taşıma rakamını verebiliyorsa ve yer üstünde değilde yer altında giderse niye olmasın. Taksi sistemi yerine bu daha iyi zaten taksinin bunla beraber kalkması gerek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler