|
MrBeast 1 milyar dolara Step girişimini satın aldı
-
-
MR Beast Araştırılsın 😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ ~ Sakaryalı ~ -
O değil de modern zamanların dünyasından tiksiniyorum, herşey film/tiyatro kıvamında; The Truman Show (1998) filmini yaşıyoruz, sadece farkında değiliz, medya da satın alındığı için mi yoksa aptal olduğundanmıdır, detaycılık/gerçek habercilik olmadan halk/yığınların önüne atılıyor, halk da zaten beyni uyuşmuş olduğundan(diziler ve özellikle futbol/siyaset) afiyetle yiyor...
Gelgelelim meselenin özüne, bu Epstein(Jeffrey Edward Epstein) lağımı ile pislik ortaya saçıldı, dünyayı yönetenler istisnasız her köşeyi -tekrar altını çizeyim HER KÖŞEYİ-, her önemli noktayı tutmuş, önemli bir noktadaysanız ya onlardansınız, ya da onların kucağındasınız -sadece farkında değilsiniz-
Sonuç bu adam! da Rockefeller ile... İnternette özellikle X'te bununla ilgili gerçeklere ulaşabilirsiniz, X hariç, günümüzdeki medya lağım gibi, bulaşmamak en iyisi, gerçeği arayan adamı bile bir müddet sonra matrix filmindeki gibi yürüyen zombilerden biri haline getirebilir.
Meraklısına, adamlar üşenmeyip/çekinmeyip kendi web sitelerine koymuşlar, medyada okursanız da evet adam çok başarılı, hııı hı evet ondan dolayı bu noktada...the rockefeller foundation
Beast Philanthropy and Rockefeller Foundation Launch Strategic Partnershiphttps://www.rockefellerfoundation.org/news/beast-philanthropy-and-rockefeller-foundation-launch-strategic-partnership/#:~:text=GREENVILLE%2C%20NC%3B%20NEW%20YORK%20%7C,drive%20progress%20for%20the%20most
-
Ne buluyorlar bu videolarda valla hiç bir şey anlamıyorum. Bana boşuna para ve karbon salınımından başka bir şey ifade etmiyor videoları. O kadar boş yani içerik. Bir videosunu bile baştan sona izleyemedim. Saçma salak bir şey. Neyse.
-
Çoluk çocuğa hitap ediyor, bizlere değil. Asıl para da orda zaten, çocuklara yönelik içerik üretenler en çok kazananlar.
Bir yandan da çikolata falan satıyor, bizdeki çocuklar bile zar zor almak için sıraya giriyordu.
_____________________________ -
Acun (Beast versiyon)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Kesinlikle...
_____________________________ -
Algoritmalar aslında yönetenlerin istediğini öne çıkarıyor. Belirli seviyeye gelince bazı "teklifler" geliyor özellikle politika ile ilgili iseniz. Bu teklifler kabul edilmeyince hesaplar kapanmaya başlıyor.
Mr. Beast bir nevi teklifleri kabul etti diyebiliriz. Belki de Pewdiepie bu yüzden emekli de olmuş olabilir.
_____________________________ -- --Bilgisayar 1--MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI, AMD Ryzen 5900x, G.SKILL Trident Z Neo 64GB (4 x 16GB)DDR4 3600, MSI Radeon 6800 XT, Corsair HX1200, Corsair Air 540, 2x ST8000DM004 Seagate 8TB 5400RPM, WDC WD40EFRX WD RED 4 TB 5400 RPM, KXG50ZNV256G NVMe TOSHIBA 256 GB,Sandisk ULTA NVMe 1 TB, 2x ST1000DM003 1 TB 7200 RPM, SteelSeries RIVAL 100, Audio-Technica ATH-M50x, Samsung 28 UE590D, AOC Q3279VWF -
Budamı epsteincı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Ne dersek diyelim çocuk başarılı. Çok ok sağlam prodüksiyonlu yarışmalar düzenliyor. Arkasında biri vardır yoktur bilemem ama çocuk işine yatırım yapıyor.
|
Ne buluyorlar bu videolarda valla hiç bir şey anlamıyorum. Bana boşuna para ve karbon salınımından başka bir şey ifade etmiyor videoları. O kadar boş yani içerik. Bir videosunu bile baştan sona izleyemedim. Saçma salak bir şey. Neyse.
|
|
Acun (Beast versiyon)
|
|
Çoluk çocuğa hitap ediyor, bizlere değil. Asıl para da orda zaten, çocuklara yönelik içerik üretenler en çok kazananlar. Bir yandan da çikolata falan satıyor, bizdeki çocuklar bile zar zor almak için sıraya giriyordu. |
|
Kesinlikle... |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt