|
Merhaba arkadaşlar. Yeni kamera alacak arkadaşlar doğal olarak araştırıp bütçelerine göre en iyi cihazı almak istiyorlar. Burada da çoğunlukla hatta tamamen aynasız cihaz öneriliyor. Elbette yeni teknoloji olduğu için güncel modeller cazip geliyor. Ancak yıllarca sony,pentax.minolta ve canon dslr kullanmış biri olarak denediğim birkaç aynasız modelde (6300-a600-a7ii) dslr lezzeti alamadım kastttetiğim fotoğraf evet video konusunda belirgin bir başarı var.Ayrıca zeiss 85 mm ve ve 6600 verilecek para ile canon-nikonda ff olarak geniş bir set imkanı yaklanabilir ikinci el piyasa olarak) 5dmark 4 24-105- f4 50 mm 1,8 bir set fiyatına zeiss 55 mm almak benim pek içime sinmiyor (ikinci elde). Profosyonel kullanıcılara sözüm yok. onlar para kazanıyorlar ve ekmek derdindeler. Ancak bir amatör kullanıcı için aynasız iyi bir set hatta ff bir set ulaşılması çok uzak bir yerde duruyor. Canon ve ikon da aynasız gövdeler hem el hem cep yakıyor Sony zaten ezelden beri pahalı . Sadece ve sadece bir öneri dslr ye bu kadar mesafeli olmak bana pek de doğru gelmiyor. Büyüklük ve ağırlık bizr dezevantaj olarak dursa da imaj kalitesi dayanıklılık ve f/p olarak bir seçenek olmalı. Saygılarımla |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt