Şimdi Ara

Unreal Engine Oyunlarını Türkçeleştiren Bir Araç Geliştiriyorum - Fikirlerinizi Almak İstiyorum 🎮 (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: lostideas
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
5
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Unreal Engine Oyunlarını Türkçeleştiren Bir Araç Geliştiriyorum - Fikirlerinizi Almak İstiyorum 🎮
    Unreal Engine Oyunlarını Türkçeleştiren Bir Araç Geliştiriyorum - Fikirlerinizi Almak İstiyorum 🎮

• Hatalar giderildi, programı açtığınızda otomatik güncellemeye evet seçeneğini seçin. Başka bir hata ile karşılaşırsanız yazabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhan2270 -- 29 Ocak 2026; 3:37:59 >

Merhaba state of decay 2 ekleyebilir miyiz lütfen. Birde Türkçe karakter fontta dahil oluyor mu nasıl ayarlanabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmRe-92 -- 29 Ocak 2026; 6:37:25 >

Dil dosyası locres tabanlı ise evet çevirebilirsiniz değilse güncelleme ile eklerim oyunu. Programda özel font desteği bulunuyor.

Doğrudur locres tabanlı unreal engine 4 oyun motoru. Birde şimdi çevirdik dil dosyaların paketli bir şekilde tekrar oyunun dosyalarının olduğu konuma kopyala yapıştır yapabiliyor muyuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmRe-92 -- 29 Ocak 2026; 16:9:50 >

oyun exe seçince bu seferde bu hatayı verdi

Program çeviriyi bitirdiğinde pak oluştur yada locreste düzenle seçeneği çıkartır ister düzeltirsiniz ister direkt pak oluşturursunuz. Pak oluşturduğunuzda otomatik oyunun paks klasörüne atar

Hangi oyunu çevirmeye çalışıyorsunuz?

Atomic heart

aynı hata mafia için de geçerli.

Program konusunda acele ettiğim yok. güzel bir projeyle daha da iyi hale getireceğinize inanıyorum.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.