Şimdi Ara

Ankara - Yeni Bağlıca - Superonline Fiber İnternet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Önümüzdeki ay Ankara yeni bağlıca tarafına taşınıyorum, taşınacağım apartmanda öğrendiğim kadarıyla Superonline fiber ve Türk Telekom VDSL var. VDSL yerine Fiber'i tercih etmek istiyorum (odaya kadar fiber çekilmiş durumda) ancak Superonline ile ilgili çok sorun okudum. Çok fazla oyun oynamıyorum ama sorunsuz bir internet kullanmak isterim. Bölgede olan birileri cevaplarsa sevinirim.

Teşekkürler

• Sansüronline bulaşma arada da olsa oyun oynuyorsan ki aslında sadece oyun oynanıldığıda belli olan bir şey değil yani sosyal medya olsun YouTube twich kick vb platformlarda 720p 1080p video izlerken 240p düşüyor video donuyor kalite düşüyor vs
    Google veya Google dan mesela YouTube a bağlanırken seni dünyayı gezdiriyor vs vs
    Yüksek hızlar göz boyama
    Gerçek kullanımda çöp
    Zaten araştırmışsın okumuşsun
    Paramla rezil olmak istiyorum diyorsan o ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 11 Ocak 2026; 22:57:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam ozellikle sizin mesajlari okudum zaten, her basligin altinda yazmissiniz. Kendinize siar edinmissiniz 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

@Rouvax

Yok hocam havalar kötü olduğu için taşınamadım, ama bağlatacağım sanırım önümüzdeki hafta, eve geçer geçmez internetimizin olmasını istiyoruz. Aslında her tarafta fiber optik çalışması var ama TT kendi kutusunu getirmemiş apartmana. Umarım Bağlıca sorunsuz bir bölgesidir Superonlinenın.

Ben birkaç kişiye sordum çok tatmin edici cevaplar alamadım.

Bir kişi buldum o sadece 200mb sol kullanıyormuş Bağlıcada. Online oyun olarak LoL oynuyormuş. 40 stabil ping alıyormuş. Genel olarak memnunmuş.

İnsanlar genelde şunu anlamıyor.

Bir ISS tek başına kötü veya iyi değildir. ISS+semt/mahalle kötü veya iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mechatengu -- 24 Ocak 2026; 3:37:38 >

kargo şirketleri ile karıştırmışsınız siz. iss sizin paketlerinizi dibimizdeki atinaya frankfurt üzerinden gönderiyorsa semt falan farketmez.

Ankarada İncek'de arkadaşım var. Online oyunlardan para kazanıyor günde 18 saat açık PC dönüşümlü oynuyorlar hiç bir sıkıntı çekmiyor. ISS'în o semte atadığı IP grupları ile ilgili.

Benim kafam da fazla soru işareti kalmadı bağlantı kalitesi ile ilgili, umduğum şey, ONT cihazından sonra kendi routerımı bağlayabilmek artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rouvax -- 25 Ocak 2026; 10:32:57 >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.