|
Bildirim

|
Bu yazdıklarınıza şunu da ekleyin; ram üretimiyle diğer komponentlerin hacimsel üretiminde dağlar kadar fark var. Dolayısıyla 2 yıllık stok dediğiniz şey öyle küçük bir şey değil. Şirketlerinde bunu kullanabilmek için inanılmaz derecelerde büyümeleri lazım. Ram kıtlığı var diyoruz ya işte bu ramleri kullanmak için gerekli bileşenleri de toplamaya kalksalar o zaman way halimize. Kaldı ki bu da asla olmayacak. Şu anda bunu aldıklarını iddia eden şirketler diğer şirketleri sakatlamak peşinde idi. Ellerinde kullanamayacakları kadar paraları var diyelim. Diğer bi yandan sürekli zarar ediyoruz, az kar ediyoruz dedikleri tüketici tarafı şu anda deli gibi kar basıyor, arzı kıstıkları sürece de böyle olacak. 3 tane şirket var, hepsi de birbirleriyle anlaşmış durumda. Yıllarca onları ayakta tutanları keriz yerine koymak işlerine geliyor, nasılsa alan var diye. Ddr4'te düzgün 64'lük kitlerin fiyatı 15-20k'larda, ddr5 için bu 30-40k'yı geçiyor. İkinci el fiyatlarına hiç girmiyorum, ilanlara en iyi ram benim ramim yazan var. Komedi ya.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Gskill 8X2 GB 3200 mhz/M2-500GB SDD/ 2*1TB SSD/Zotac RTX2060 V2 12GB +G435+G305+Apex 3 TKL /Asus VG258QR+Samsung 4K M70D Windows 10Pro-Custom Full Edit/Xbox Series S /game pass ultimate / hepsini boşver ..."Creative THX 550"... |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
9 seneyi geçiktir oynuyorum 9 sene daha olsa yine oynarim :) Metin 2 UK Corum Server Blue Kingdom(Mavi Bayrak) TURKIYE guildi 98 level Blade Ninjaydi şuanda Okçu yaptım (1Number) full pvp p skills 105 level Weaponory Sura ( Seekerr) full pvm p skils 90 level Weaponory Sura ( LYCAN) blade armour swirl finger P ve fear g1 90 level Dragon Shaman (isyan) buffer Metin2 UK kayıt olmak için aşagidaki linkden olabilirsiniz.http://www.metin2.co.uk/landing/?f=DKAM7FUCNQ
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lterlemez -- 17 Aralık 2025; 14:39:51 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 17 Aralık 2025; 15:2:2 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|