Şimdi Ara

Akıllı telefonlarda 4GB RAM dönemi, 16GB RAM hayal oldu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
2
Favori
6.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
18 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Dostum bu isteki hedef kitle 16 GB ram olmazsa candy crush oynanmaz sanan bir cahil cuhela ordusu. bu yuzden ne versen yiyorlar ;) sen de onlara laptoplar hala 16GB hem de oyun laptopu diyorsun, ne anblar onlar, he he de gec bunlara :)

Harddisk'le ram'i karistiriyorsun dostum. S23 kullaniyorum, 8GB RAM var, ama yarisina android yukleniyor zaten acilista, kalan RAM miktari 3 GB falan kaliyor, daha bir gun yavaslik hissetmedim. Cok da sey etmeyin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 16 Aralık 2025; 20:17:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Arkadaşın dediği kısma katılıyorum.

AI'ı başımıza dert ettiklerinden berigerek iOS gerek Android RAM canavarı haline geldiler. Ben inanıorum ki Apple AI olmasaydı cihazları maksşnun 6GB RAM a sabitleyecekti. Hoş Android bu konuda her zaman sabıkalı oldu. 16GB RAM olsun 4GB RAM olsun boşta en fazla 2GB RAM kalıyor.

Uzun yıllar iOS ile Windows Phone düşük RAM kapasiteleri ile max performans veriyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 17 Aralık 2025; 7:34:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

metni:
    Yapılan pazar araştırmasına göre Hindistan gibi fiyat hassasiyetinin olduğu ülkelerde 16GB RAM barındıran telefonlar gelecek yıl piyasadan silinecek.

Turkiye de ayni Hindistan'a dondu, dolayisiyla bizde de durum ayni olacak. Dusunuyorum dusunuyorum Hindistan'a benzemedigimiz hicbir konu bulamiyorum ben. Insanlar sokaklara buyuk abdestlerini etmeye baslamadilar henuz gerci, o var bak...

onuda yapan oldu youtube paylaşımı vardı...

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.