|
Bildirim

|
Alınabilecek bir telefon bence. Tabi fiyatını görmek lazım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anestesien -- 9 Aralık 2025; 9:27:16 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killnOd -- 9 Aralık 2025; 12:06:10 > |
|
|
|
12 lik olsaymış keşke yahu |
|
|
önceki versiyonu olan magic 7 lite a göre 900 mah daha büyük batarya olmasına rağmen daha ince yapmışlar güzel olmuş. ağırlık olarak 4 gram kadar daha ağır sadece. işlemcisi de geliştirilmiş. 6gen 1 den 6gen 4 e çıkmış. yaklaşık yüzde 10-15 daha iyi bi işlemci. 20k altına gelirse tr piyasasında iş yapar. 15bin isteyenler hayal görüyor bence zira eski seri 7 lita bile 17-18 binlere satılıyor şu an. 20k bile okey bu telefona bence. sonrasında piyasaya göre fiyatı bir miktar daha düşebilir. ama ilk çıkış olarak 20k bile çok ideal |
|
arkadaş bende bunu anlamıyorum 2025in sonu 2026 ın basına yakın cihaz çıkarıyorsun. Taş çatlasın vereceğin güncelleme 2-3 yıl ondada eski sürüm yazılım ile piyasaya sürüyorsun. Çıkarsana magic 10 ve android 16 ile. Cihaza gelecek olursam beğendim cihazı honor 400 sahibi olmasam almayı düşünürdüm normal kullanıcıyım kamera çok iyi kare çeksin çekmesin önemli değil sadece bataryası iyi olsa birazda seri olsa bana yeterli bu cihazı beğendim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Ayrıca ufs 3.1 ve ddr5 (12'lik de böyle) |
|
Silikon karbonlar li-ion lara göre aynı alanda daha fazla güç tüketirler. yani 7000 mah için li-ion un 5000 mah büyüklüğünde bir pil yeterli. daha ince olması için mah artmamalı silikon karbonlarda. silikon karbonun hikayesi de bu zaten. ama kötü tarafı şarj döngüsü %40 kadar daha az. |
|
Honor Magic8 Lite - Full phone specifications https://www.gsmarena.com/honor_magic8_lite_5g-14341.php gizchinaHonor Magic 8 Lite review: The Battery That Simply Won't Quit https://www.gizchina.com/reviews/honor-magic-8-lite-review-the-battery-that-simply-wont-quitkutuda şarj aleti yok, tahmini fiyat 22.000tl çivarında çıkacak 12gb ram 512gb ufs 3.1 ile samsunglara rakip , kurye telefonu |
|
|
|
|
gsm arenadaki listeyi görmüştüm aynen, ben Tr için 12 lik çıksa keşke diyordum. Ama 8 lik çıkacak gibi baksana linke (Belki dediğin gibi başka yere 12 lik olanı gelir) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 14 Aralık 2025; 20:53:16 > |
|
|