|
Hyundai’den Tesla’ya otonom sürüş yanıtı: Atria AI’dan iddialı video
-
-
Arayüzü Tesla'ya çok benziyor.
-
bizim sehirler arasi yollar guzel de sehir ici yollarda usulsuz uygunsuz tabelalardan tutun yol calismalarina her sey var. gecen istanbul da karar ile hiz tabelalarina duzenleme yapilacak dendi, kennedy caddesinde hiz tabelasini diger tabela direginin arkasina koymuslar gozukmuyor yine. boyle okumamis adamlar isler yaptiriyoruz sonumuzu hazirliyoruz neyse. veya oturdugu koltuktan mabedini kaldirmadan yol uzerine cizimler yapiyorlar tabela buraya konacak deniyor ama maalesef durum ortada
-
arabalarda birbirine çok benziyor hepsinde 4 teker 1 direksiyon falan var.
-
Sarkazm yapmak istemişsiniz ama yorumunuzu son derece boş ve absürt buldum. Mukayese yetisi olan herhangi biri araç işletim sisteminin standart birşey olmadığını ve bu benzerliğin dikkat çekici olduğunu görebilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Boş bi yoruma boş bi cevap verdim sadece 👍 ona buna benziyor.... Bana göre benzemiyor mesela? İconlar fontlar tamamen değişik. Sizde 2006dan beri üyesiniz muhtemelen yaşınız var ama 14 yaşındaki apple fanboyları gibi "tislıyı binziyır" diye yorum yapıyorsunuz. 👍
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoXeD -- 11 Aralık 2025; 16:0:51 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@WoXeD
Hocam sizce benzemiyorsa "bence benzemiyor" diyebilirsiniz mesela, en azından fikir beyan etmiş olursunuz.
DH'de bir hata değilse -yaşınıza uygun olmayan bir şekilde "14 yaşında ergen gibi"- beni engellemişsiniz de, o nedenle alıntılayarak yazamadım. Sizce benzemese de bence arayüz çok benziyor, bunu da bir yazılımcı gözüyle söylüyorum. Yapılabilecek milyonlarca kombinasyondan bunun seçilmesi şans değil bence. Ayrıca benzemesini dert etmeyebilirsiniz, dert değil de zaten. Ama benziyor ve bu benzerliğin dile getirilmesinin neden sizi rahatsız ettiğini de çözemedim.
Hyundai Pleos:

Tesla:

Tasarım konusunda o kadar benzerlik var ki;
- Alt ortada uygulamalar ve uygulama menüsü
- Sol altta araç ayarları
- Benzer UI teması
- Sol-sağ alt köşelerde klima kontrolleri, koltuk ısıtma soğutma, direksiyon ısıtma kontrolleri
- Ekranın asimetrik bölünerek bir tarafta araç ve çevresi, diğer tarafta navigasyon ve uygulama görüntülenmesi
- Sol bölmede altta Tesla'daki gibi multimedya butonları, sol bölmenin içerisinde araç kapılarını vs açacağınız kontrollerin bulunması, sağ üstte batarya yüzdesinin görüntülenmesi
- Aracın park halinde 3 boyutlu görselinin kamera açısı, üzerindeki kontrollerin gösteriliş şekli
- Navigasyon tarafında sağ üstte uydu görüntüsü, 3D geçişi gibi kontrollerin yer alması
- Sol üst köşede hava durumunun görüntülenmesi
tamamen aynı...
Üstelik ben Pleos'u kullanmadım bile, resime ve habere konu videodan bakarak söylüyorum bunları. Biraz karıştırsak daha çok benzerlikler de göreceğimize eminim. Ama size kalsa benzemiyor, benziyor dediğim için 14 yaşında oluyorum :) Sizi mutlu edecekse benzemiyor olsun; çok da umrumda değil açıkçası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 11 Aralık 2025; 23:43:22 >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt