|
Tamam senin bildiğin Osman dönemi Kürdistan eyaletinin haritasını atta görelim nereye kadar gidiyormuş o zaman ? Onlar kendilerince bütütüyor kapsamını genişletiyorda olabilirler. Ama ana konu konsept 1900 lerdeki Kürdistan eyaleti o haritanın. Üstte gördüğün üzere bu durum körlemesine savunmadım eleştirene haklısın mahoş bir durum dedim zaten. Ama vaaay koşun öldük bittik battıklık bir durumda göremiyorum ben. Cizre'de kıytırık bir konseferansa gelecek diye Ankaradan özel ekipler takviye güçler ekstra çevre illerde polisler getirmek yerine büyük ihtimal oradaki valiliğin kararı ile bir protokol yapılarak kendi korumalarınıda getirmişler. ( Çünkü Barzaninin şuan resmi olarak görevi yok devlet adamı statüsünde değil.) Ona özel üst düzey resmi koruma çıkması flanda yazışmaları uzun sürecek diye valilik kendince böyle bir karar almış gibi görünüyor. Bu kritik sureçte bir saldırı olur suikast olur flan başımıza kalmasın diye. Ama genede koşunnn bu kararı alanları linç edelim saldıralımlık bir durum yok bence. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt