Şimdi Ara

Chooper,Cruiser veya Naked,Roadster Motor Önerisi ve Zontes Zt200c

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Motor dünyasına bu yıl artık girmek istiyorum ben de. Chooper,Cruiser veya Naked,Roadster tarzı bir motor istiyorum. Açıksası pulsar tarzı sportive görünüşlü motorları sevmiyorum.

Boyu kısa biriyim bu yüzden alacağım motorun sele yüksekliğide kısa olmalı. (Boy:1.65, kilo:72).

Zontes zt200c diye bir motor buldum. Kredi kartına 12 taksit vade farksız imkanı var. Ama motorun bir piyasası yok. Çok yavaş ve satılmıyor. Bu da elimde olan üç kuruşu bu motora yatırmalı mıyım diye düşündürüyor beni. Bütçem 200k. Bu motoru referans alarak bana bir motor önerisinde bulunabilir misiniz ? veya Bu motoru almalı mıyım ? eksisi artısı ne olur ?

• Motorsikleti yatırım aracı olarak görüyorsan zaten motosiklete binme değer kaybın kesinlikle olacak . Naked motor alma fakat tutan motor al bari kendine . Chooper,Cruiser ülkede tutmayan motor modelleridir. Pulsar naked motor maalesef . 200 bine zontes alırsan bu ülkede sabit marka kafalı millet ve o motor elinde patlar diyim . Parça bulabileceksen tabi sorun yok . Gezmek tozmak için alacaksan al yoksa bulaşma

Öncelikle teşekkür ederim yorumun için, amacım yatırım değil 200 bin değerinde bir motoru, 30 bin lira zarar ile satmaya hazırım diyebilirim. Sadece elimdeki para kısıtlı ve hayat bu ne olur ne olmaz satma aciliyetim olabilir. Motor piyasasına da pek hakim olmadığım için ister istemez bi soru işareti oluştu. Maalesef Chooper,Cruiser alcam gibi hocam :). Şu iki motor arasında kaldım. İkisi de çok estetik gözüküyor.

UM RENEGADE FREEDOM 250 (2024 model, ekranlı)

RKS K-LİGHT 250

RKS biraz daha tuzlu UM'den. Ama tabi belki daha mantıklı olabilir, önerinizi tekrar benimle paylaşırsanız sevinirim.

İmkansız 30 bin TL zarardan çok daha fazlası olur. 2.el piyasası bitik durumdayken bir de asla böyle birşey bekleme derim. Sıfır aldıktan sonra neredeyse yarı yarıya değer kaybı yaşarsın . Git 2.el makul bi motor ile başla daha iyi derim.

bir yere gitmek için mi motora bineceksiniz, motora binmek için mi bir yere gidecekseniz. bu sorunun cevabına göre öneride bulabilirim.

o zaman satmayı düşünerek motor tercihi yapma. üzerine otur, kendini iyi hissediyor musun. senin ihtiyacını karşılar ve bütçene uygun mu buna bak. zaten kullandıkça ilerleyen zamanda sürüşünün geliştikçe motoru da değiştirmek zorunda kalacaksın.

• biraz ucuz diye türk piyasasında tutmayan modelleri alırsan ya elinde kalır ya zararına satarsın yada kaza durumunda parça bulamaz rezil olursun. tavsiyem honda 12 taksit motosiklet satıyor bütcen kısıtlıysa cl250 rahatlıkla alırısın. ben 6 ay önce Akbank 12 ay taksitli CB500 hornet aldım. çok memnunum. servis ve bakım maliyetide düşük. çinli markaların hiçbirinin servisi japonları yakalayamadı. çinliler şu servis, parça, satış sonrası memnuniyeti çözemediler.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.