Şimdi Ara

(çözüldü) 35mbit hızdan 50mbit hıza geçtim modem arayüzünde geçti ama hız testinde çıkmıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • modem arayüzünde hızım 50mbit. 63 mbite kadar destek var. snr margin değerlerim normal. müşteri temsilcisi uzaktan testte 50mbit aldığını söylüyor ama ben alamıyorum.

bekleyin biraz diyor. arıza kaydı vs bıraktım ama kafama takıldı. benzer sorunu yaşayan oldu mu?

modem resetlendi, kabloluda ve kablosuzda sabit 35 mbit almaya devam ediyorum.

edit: modemi sıfırlayınca 45mbit almaya başladım. bu kadarı kafi. konu çözüldü.

test sonucu

(çözüldü) 35mbit hızdan 50mbit hıza geçtim modem arayüzünde geçti ama hız testinde çıkmıyor?

hat değerleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panamalı Hasta -- 22 Kasım 2025; 16:32:7 >

• Modemi resetlediniz mi?

Modem 2.4 galiba. 40 mhz-üst- kanal7 veya 1-11-otomatik yapıp deneyin.

evet 3 kere resetledim.

kablolu bağlantı ve kablosuz bağlantı da sonuçlar 35mbit. ayrıca kablosuz 5ghz.

sadece merak ettiğim modem arayüzünde görüp testte göremeyen var mı süreç nasıl işliyor? benzer sorunu yaşayan oldu mu olmadı mı bunu merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panamalı Hasta -- 22 Kasım 2025; 16:5:49 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.