|
Arkadaşlar selam Letgo dan 3 gün önce rx6800 xt ekran kartı ve 7600x işlemci için biriyle görüştüm. ikisi için 13 bin tl ye anlaştık. Bilgisayarı dağıttığı için denetemeyeceğini fakat bir sorun varsa geri alacağını yazdı. Tamam dedim numara bıraktım. 2 gün önce yani çarşamba günü konuşup saat 3 te zeytinburnu metrobüste buluştuk. Oradada söyledim bugün deneyeceğim dedim sıkıntı yok dedi. 1 saat sonra 2 ürünüde denedim ve çalışmadığını gördüm zaten ekran kartının içi açılmıştı. Buna haber verdim video attım işteyim iş çıkışı bakıcam dedi. Akşam aradım arkadaşımda pc var yarın getireyim deneyelim abi dedi iyi tamam dedim. Dün mesaj atıyorum çevrimiçi mesajlara cevap vermiyor. Bende yarın evine geleceğimi polis çağıracağımı şikayetçi olacağımı filan söyledim. Evime niye geliyorum letgo dan aldın seninde sorumluluğun var birşey çıkmaz diye zırvaladı. Ondan sonra sorunları varsa geri alacağını yazdığın için satın aldım dedim. Ben almayacağım demedim arkadaşları bekliyorum deyip duruyor. Bende bugün yazdım bugün mü geleyim evine yarın mı diye cevap yazmadı israr edince de Evine gelicem deyip duruyorsun müsait olduğunda onu pc sinde bakmamız lazım deyip duruyor. Bilgisayarcıya gidelim diyorum cevap yok. Bu durumda ne yapabilirim yazılı olarak elimde belgeler var geri alacağım dediğine dair. Kesin ve net bilgisi olan var mı bununla alakalı 2.Edit : Arkadaşlar mahkeme sonucu geldi şaka gibi. Savcı çocukla yazıştığım mesajları bile okumamış. Direk kovuşturmaya yer olmadağına dair karar vermiş. Adam açıkça sorun varsa iade alırım diyor letgo mesajlarında. Sonra evirip çevirip kıvırmış yazdıgı mesajları. Ben 1 saat sonra haber verdim bozuk diye bu 5 6 saat sonra bana dönüş yaptı filan yazmış. İade alacağım diye letgo mesajlarında yazıyor. Ben öyle birşey demedim yazmış. Anlamıyorum savcının görevi buna bakmak değil mi. Adam o kadar yazılı delile bakmadan direk kararını vermiş. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fitmans -- 2 Ocak 2026; 13:25:9 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt