Şimdi Ara

Bu da oldu! Faşist Dem Parti'nin TBMM'deki grup toplantısında 'biji serok apo' sloganları atıldı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu da oldu! Faşist Dem Parti'nin TBMM'deki grup toplantısında "biji serok apo" sloganları atıldı.
    Bu da oldu! Faşist Dem Parti'nin TBMM'deki grup toplantısında "biji serok apo" sloganları atıldı.x (formerly twitter)
    Boşuna Tıklama (@bosunatiklama) on X
    https://x.com/bosunatiklama/status/1975500196877636050?t=SuyziFPaa5MwOAy8JzysYA&s=19

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • milliyetçi takılan kesime kopuyorum ya. madem öyle ya da böyle bu slogan mecliste atılacaktı, seçimlerde o kadar tantana yapmıştınız chp pkk yanyana rerörerö diye bari iktidar değişmiş olurdu da ben demiştim bakın bunlar olacak derdiniz. şimdi birazcık nasıl yumuşatsam bilmiyorum ama kandırılmış saf pozisyonuna düşürülmüş durdunuz böyle. milliyetçi takılanların durumunu aşağıdaki karikatürle betimleyebiliriz:

Bu da oldu! Faşist Dem Parti'nin TBMM'deki grup toplantısında "biji serok apo" sloganları atıldı.

üstte: chp iktidar olursa zınkkk mecliste apo sloganları atılır

altta: ben bu şartta chpye asla oy vermem, s.oğan 3. yol, ne demek normalleşme süreci ve zınkkk akp mhp iktidarında mecliste apo sloganları atılır

AMD Ryzen 5 5600, MSI B450 Tomahawk MAX, Crucial Ballistix Sport LT DDR4 3000 2x8GB, MSI GeForce 1060 3GB Gaming X, Kioxia Exceria Plus 1TB, Phanteks P400A, EVGA Supernova 650 G2, Noctua NH-U12S Chromax, Acer VG240ypbiip, Aula F75, Logitech G Pro X Superlight

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.