Bildirim
Amazon Prime Alışveriş Festivali'nde indirime giren dizüstü bilgisayarlar
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Kampanya gecen seneki gibi yine yok. 15 gun once macbook m4 13'' pesin fiyatina taksitler ve bonus vs harici 36.800tl aldim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Referanslar Mevcuttur. Güncel devam eden 10 dan fazla netflix grubum zaten var, urun satışı, dijital oyun ve cek satis vs ref. göndermek ugrastirdigi için sürekli referans gondermiyorum tanıyan 2006 dan beri zaten biliyor. -
Yalancı çoban hikayesine döndü Amazon postlarınız artık
-
hepsi değil ama bazı ürünlerde güzel indirimler var... yalandan da olsa bazı ürünler indirimli bazı ürünler ise gerçek indirimli...
-
"İndirimli Dizüstü Bilgisayarlar" başlığı tamam da "İndirimli Gaming Laptoplar" başlığı neden "İndirimli Oyuncu Dizüstü Bilgisayarları" değil anlayamıyorum. Yani, böyle şeylere dikkat edilmesi gerekiyor, habercilik anlamında DH'ın bu kadar yol alıp da bunca yola rağmen hala böyle şeylere dikkat etmemesi çok garip... -
Amazon geçen senelerde harbici indirim yapardı.
Geçen senelerde kaldı..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
gündüz macbook 39999 du akşam eve geldim 43500 olmuş bu nasıl iş ya dalga mı geçiyorsunuz 1-2 tane indirimli satıp sonra fiyat yükseltmişler
_____________________________ Meine Ehre Heißt Treue (sadakatim şerefimdir) SS -
İnfirim adı altında bindirim yapıyor, israli besleyen 3 5 büyük şirketten biri
En Beğenilen Yanıtlar
|
Yalancı çoban hikayesine döndü Amazon postlarınız artık
|
|
Amazon geçen senelerde harbici indirim yapardı.
Geçen senelerde kaldı.. |
|
gündüz macbook 39999 du akşam eve geldim 43500 olmuş bu nasıl iş ya dalga mı geçiyorsunuz 1-2 tane indirimli satıp sonra fiyat yükseltmişler |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı