Şimdi Ara

Amazon Prime Alışveriş Festivali'nde indirime giren dizüstü bilgisayarlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amazon Prime Alışveriş Festivali'nde indirime giren dizüstü bilgisayarlar
    Amazon’un Prime üyelerine özel yeni kampanyası Prime Alışveriş Festivali bugün başladı. İndirimler 13 Ekim’e kadar devam edecek. Kampanya kapsamında çok sayıda dizüstü bilgisayarın diğer sitelere göre en düşük fiyata indiği görülüyor. İndirimli notebook modellerini bir araya getirdik.

Prime Alışveriş Festivali’nden yalnızca Prime üyeleri faydalanabiliyor. Prime üyeliği aylık 49,90 TL olarak ücretlendiriliyor. İlk kez üye olacak müşteriler 30 gün ücretsiz deneyebiliyor.

Tüm indirimli ürünler için tıklayın: Prime Alışveriş Festivali

Ayrıca Bkz.Amazon Prime Alışveriş Festivali: İşte öne çıkan indirimli ürünler

İndirimli Dizüstü Bilgisayarlar

İndirimli Oyuncu Dizüstü Bilgisayaları

*Bu içerik sponsorlu iş birliği içermektedir.

• Kampanya gecen seneki gibi yine yok. 15 gun once macbook m4 13'' pesin fiyatina taksitler ve bonus vs harici 36.800tl aldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Referanslar Mevcuttur. Güncel devam eden 10 dan fazla netflix grubum zaten var, urun satışı, dijital oyun ve cek satis vs ref. göndermek ugrastirdigi için sürekli referans gondermiyorum tanıyan 2006 dan beri zaten biliyor.
  • Yalancı çoban hikayesine döndü Amazon postlarınız artık

• hepsi değil ama bazı ürünlerde güzel indirimler var... yalandan da olsa bazı ürünler indirimli bazı ürünler ise gerçek indirimli...

• "İndirimli Dizüstü Bilgisayarlar" başlığı tamam da "İndirimli Gaming Laptoplar" başlığı neden "İndirimli Oyuncu Dizüstü Bilgisayarları" değil anlayamıyorum. Yani, böyle şeylere dikkat edilmesi gerekiyor, habercilik anlamında DH'ın bu kadar yol alıp da bunca yola rağmen hala böyle şeylere dikkat etmemesi çok garip...
  • Amazon geçen senelerde harbici indirim yapardı.
    Geçen senelerde kaldı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnfirim adı altında bindirim yapıyor, israli besleyen 3 5 büyük şirketten biri

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.