Kablosuz CarPlay adaptörü tavsiyesi
1 Mobil
-
-
Carlinkit 5.0’u tavsiye ederim. Önceden kullandığım noname üründe sık sık sorun yaşıyordum, bunda ise böyle bir problemle karşılaşmadım. iPhone’da sürekli developer beta sürümlerini kullanırım ve şu anda da en güncel sürümdeyim. Ciddi bir sorunla hiç karşılaşmadım.
Açılış gecikmesini 10 saniye olarak ayarladım. Böylece yarım kontağı açıp ışıkların sönmesini, multimedyanın devreye girmesini bekliyorum ve en son CarPlay açılıp bağlanıyor. Aksi halde bazen aracın kendi Bluetooth’una bağlanıyordu, yaşadığım tek sorun buydu. Onu da bu şekilde çözmüş oldum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam araçta ekran var CarPlay kablolu destekliyor. Bana direkt adaptör gerekiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bu ürün adaptör zaten. USB’ye bunu takıp ilk kurulumu yapacaksınız. Sonra her iniş binişinizde otomatik bağlanacak
Hocam link var mı? Benim bulduğumda ekran var çünkü.
teknobiyotik.com / teknoloji sevenlerin ilacı...Carlinkit 5.0 2air 2 in 1 Android Auto & Apple CarPlay 2023 En Güncel Versiyon Kablosuz Wireless Adaptör | Teknobiyotikhttps://www.teknobiyotik.com/carlinkit-5-0-2air-2-in-1-android-auto-apple-carplay-guncel-versiyon-kablosuz-wireless-adaptor.html?srsltid=AfmBOooPssoeo1Rccjzq6y0K7Y2mWfagbt9EoRfQt3_xUAwTLL672avb
Siteyle ilgim yoktur. Aradım bu çıktı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ben aslında yoğum.
-
Ben de 1,5 yıldır bu ürünü kullanıyorum. Sorun yaşamadım henüz
Car Linkit'ler iyidir.
Size büyük bir şeye gerek yok, android arayüzlü vs cihazlar var, bunlara gerek yok, kablosuz yapmak istiyorsunuz sadece. Bu şekilde aratırsanız bulursunuz, Ottocast vardı bir de galiba, Teknobiyotik sitesini link vermiş zaten arkadaş, en çok orada var galiba zaten model vb seçeneği olarak. Bi inceleyin derim.
Ben de buradan aldığım Car Linkit kullanıyorum.
Android tablet arayüzü, Carplay ve Android Auto kablosuz kullanıyorum.
Hatta kullandığımın bir güzelliği, benim arabadaki radyoda niyeyse Carplay de olmasına rağmen arayüzü çalışmıyordu, Android Auto çalışıyordu. Cihazların da %99'u Carplay arayüzünden bağlanıyor, bunda değiştirme seçeneği vardı. Bağlantı arayüzünü Android olarak değiştirdim, missss
Evet arabada kablolu CarPlay var. Bana kablosuza çevirecek usb dongle gerekiyor
+1 takipteyim… Banada böyle birşey lazım.
Değişen bir şey yok arkadaşların dediği şeyi almanız gerekiyor kablosuz CarPlay için,
Kendi aracınızdaki CarPlay kablosuz desteklemiyor. Araciniza WiFi takayım da çakışsın gibi bir şey yok.
embatech | multimedya sistemlerinin yeni adresiEmbatech Araç Içi 2in1 Android ve Apple Cihazlar Için Kablosuz Android Auto ve Carplay Adaptörü (EMT-006) « Embatech | Multimedya Sistemlerinin Yeni Adresihttps://www.embatech.com.tr/embatech-arac-ici-2in1-android-ve-apple-cihazlar-icin-kablosuz-android-auto-ve-carplay-adaptoru-emt-006-pmu18ben bu ürünü kullanıyorum ,genel olarak memnunum .Ara ara seste kopma oluyor 2-3 saniye,sürekli olmadığı için önemsemiyorum
_____________________________ -
carlinkit 5.0 güzel. dikkat etmeniz gerekenler:
- sanırım daha küçük dongle versiyonları çıkmışi nasıllar bilemiyorum. bende dikdörtgen kutu şeklinde olan ve kabloyla bağlanandan var. 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum.
- peugeot, citroen ve ford'da sorunsuz çalıştırdım.
- içinden çıkan kablo ile çalıştıramadım. kalitesiz kablolar ile çalışmıyor.
- ilk defa bağlarken iphone kolay ancak android'de sıkıntı yaşıyorum. gerçi bir kere çalıştıktan sonra android'te de sorun çıkmadı. o nedenle ilk defa kurarken imkan varsa iphone ile çalıştırıp sonra android denemenizi tavsiye ederim.
www.amazon.com.tr
Monster Airtalk Bluetooth Car Freisprecheinrichthttps://www.amazon.com.tr/Monster-Airtalk-Bluetooth-Car-Freisprecheinricht/dp/B008D3QJGA10 yıldır kullanıyorum, şarjı çok iyi gidiyor bu yüzden evde şarj edip arabaya monte ediyorum...
Hocam bende şu anda benimde böyle bir ürüne ihtiyacım var. Hangi ürünü aldınız ? Tavsiye eder misiniz?
vaktiyle aliexpressten 4 yıldız üstü puanlı en ucuzunu aldım toplam 15 dolara falan, 3 yıldır da kullanıyorum sorunsuz.
öyle hangisini alsam diye kafa yoracak bir şey değil.
_____________________________ ortada gerçekten bir tedarik sorunu olsaydı
aralık 2022 son 5 yılın rekoru,
ocak ve şubat 2023'de tüm zamanların satış rekoru kırılamazdı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

AMD&ATI 5000&6000 SERİSİ KULLANANLAR TOPLULUĞU