Şimdi Ara

Ekg takibi için akıllı saat?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir yakınımın çocuğu kalbinden rahatsız aritmi var. O nedenle sık sık takip etmesi gerekiyor. Çocuk henüz 10 yaşında. Onun kullanabileceği düzenli nabız / ekg takibi yapabilen saat öneriniz var mıdır? Watch7 düşündüm ben ama piyasaya pek hakim değilim. Önerilere açığım,

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Galaxy Watch serisini öneririm. Ben 4 ü kullanıyorum yıllardır şarjı 1 gün gider 4 ün güç tasarrufuna alınırsa 2 güne çıkar. Ekg, tansiyon, spor, nabız, uyku takibi, vücut kitle oran ölçümü hepsi de oldukça tutarlı sonuçlar veriyor.

Tansiyonu kalibre edip sonra tansiyon cihazları ile ölçtüm sonuçlar aynı doğrultuda çıktı.

Spor ve nabız için kendimde süre tutuyorum. Kendimi zorlandığım (koşu yokuş çıkmak vs) ve daha rahat olduğum noktaları süre olarak kontrol ediyorum. Sonuçlar hep tutarlı oluyor. Otomatik spor algılaması da çok iyi (yüzme bisiklet koşu ve yürüyüş için)

Uyku takibinde hiç şaşırdığını görmedim.

Vücut kitle ölçümünü diyetisyenin profesyonel tartısı ile çok yakın şekilde ölçtü. (Diyetisyen tartısı daha çok veri verdi tabi hangi bölgede daha çok yağ fazlası var vs ama genel verileri kaç kg kas yağ su var vs doğruya çok yakın verdi) Hatta bu verileri diyetisyene de gönderiyorum değerlendirmede bakıyoruz.

EKG için de yıllardır test etmesem de 2 yıl önce fln ekg sonrası ben de bir kaç ölçüm yaptım. O zaman da ayrıksal bir sonuç çıkmamıştı iki ölçümden.

Sonuç olarak diğer hiç bir akıllı saati şahsen denemedim. Bu güne kadar galaxy watch için bütün ölçümleri iyi buluyorum. Üst nesillerde daha gelişmiştir sensörler veya yenileri eklenmiştir diye düşünüyorum tabi bir süre sonra parayı daha kaliteli kordon daha parlak ekran şarjı 1 değil 2 gün gitsin gibi şeylere harcarsınız. Deneme ürünlerini incelerken bile 47mm olanlar haricinde yeni saatler bana bunu kesin almalıyım dedirtmedi.

Değiştirecek olsam watch 6 47mm ye geçerdim. 7 daha iyi ama 47mm yok 8 de 47mm daha pahalı ucuzlaması lazım. Tabi 47mm isteğim benim yaşla da alakalı bir çocuk için 40mm olanları bile fazlasıyla yeterlidir.

• Storm Raider kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam, ben de Watch serisini beğeniyordum bakacağım mutlaka.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.