|
Bildirim
G99 görmekten midem bulanıyor artık. Her sene aynı cihazları rebrand edip çıkarmak hangi talebin arzı, hangi mantıkla 6 yıl güncelleme verecekler anlamıyorum. A24, A15, A16, A17, A07. Seneye A18, A08 vs. diye devamı gelir. Yeter.
|
Biri samsunga fena kazık attı. Bu yazılım güncellemesi garantisinin altından kalkması mümkün değil. Donanım ortada. Şu telefonun android 21'i alacak olması saçmalar saçması. Bu seviyedeki telefonlara 2 yazılım güncellemesi verip 4-5 yıl sadece güvenlik güncellemesi verilse yeterli
|
|
Neden ki, kaç senelik telefonlar custom romlarla son sürümleri kullanıyor ki yapanlarda tek bir şahis falan. Android go şekilde sürümlerle yürütebilir Samsung bu işi. İlla vardır bir planları < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnsnc -- 19 Eylül 2025; 11:58:52 > |
|
Bence de sıktı artık. Muhtemelen seneye A08 modeli 4G olarak gelir, belki Helio G200 ile. A18 modeli de artık sadece 5G model olarak çıkar. Alternatif olarak A08 ve A18'den biri iptal de edilebilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mediatek bu G99'dan ne para kazandı be arkadaş. 3.5 sene olmuş duyurulalı hala satıyorlar bunu. Ya da Samsung ve türevi firmalar kaç yüz milyon tane aldıysa bu işlemciden bitiremediler gitti. Mhz yükseltilmiş gpu'lu olan g200 var bari onu koyun da insanlar farklı bir şey zannetsin |
92 adede kadar çıktım OneUI 7.0’lı Android 15 tablette de, telefon benim olmadığı için daha fazlasını test edemedim. Debloat konusu da otomatik siliniyor forumdan. Çözemedi yöneticiler. OneUI 6.1’de 123 adede kadar çıkmıştım. Hangi arayüzde çıktınız 160’a Bu da otomatik silinen konu: < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Liste alabilir miyim |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 19 Eylül 2025; 23:19:53 > |