Şimdi Ara

Alfa Romeo Tonale 1.6 Dizel Kullanıcı Yorumu Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese Merhaba, 2022 ve üzere Tİ kasa tonale almayı düşünüyorum. Bir çok video ve inceleme okudum. Ancak farklı yorumlar var. Kullanan biri cevaplayabilir mi?

- Kasa ağır olduğu için dizel motorun çekmeme ya da hantal kalma durumu var mı?

- Ses yalıtımı nasıl?

- Süspansiyonu diğer suvlardan kötü mü?

- Kronik arızası var mı?

- Yakıtı 26 km/h ortalamada kaç?

- ilk yıllarda yazılım problemleri vardı ancak çözüldü. Özellikle dizel versiyonunda kronik bir sorun yok kesinlikle.
    - tahminim 6-7lt arası olur, belki 7.5lt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

-Aracin suspansiyonlari guzel ne tam sert ne yumusak keza modlara gore sertlik degistirebiliyorduk.Yol tutusuda keza Suv olmasina ragmen baya iyi.

-Aracta kronik diyebilirmiyiz bilmiyorum ama sanzuman pek iyi degil vites gecislerinde kararsiz kaliyor bu durum baya irite edici oluyordu benim icin

-Aracta yol sesi ve yalitim kotuydu ozellikle arka koltukta gidenler icin iskence gibi.

-Malzeme kalitesi yer yer guzel olsada ben genel anlamda kotu buldum uzun omurlu degil malzemeler cabuk yipraniyor ayrica trim sesleride oluyor aracta

-Aractaki Harman Kardon mesela adi Harman Kardon baska bir sey degil ses kalitesi cok kotuydu ayrica aracin akuistigide kotu olmasi sebebi ile dahada kotu olmaktaydi.

-Ama arac gorunus olarak cok yakisikli ve arac prestij olarak kendisini premium gosteriyor fakat malesef premium hissetirmiyor.2. elde fiyatlari digerlerine gore uygun ikinci el olarak alinabilir ama asiri beklenti olmamali.

-Arac ile ilgili puanim 10 uzerinden 6.5 diyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aléister Crowley -- 16 Eylül 2025; 22:7:13 >

• Cevaplarınız için çok çok teşekkür ederim. 2. elde Austral ile Tonale arasında kaldım. Belki bütçeyi zorlayıp Formentor alabilirim.Ya da başka tavsiyeniz olursa düşünmek isterim. @masterap @Aléister Crowley

3 araca da bindim. Formentor tonale'den iyi değil kesinlikle. Austral'i beğenmiştim konfor dışında. Hem formentor hem de austral benzinli tonaleden 2lt civarı fazla yakıyor, bunu da söylemem lazım yakıt önemliyse

Yani fiyatları düşünüldüğünde tonale halen en f/p olan oluyor anladığım kadarıyla

Formentor alin butceyi arttirip.En azindan satmak istediginizde cok hizli satarsiniz ayrica arac Tonale'den daha oturakli.Tonale'de bir olmamislik hissi var.

12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aléister Crowley kullanıcısına yanıt

Örneğin , bu nasıl hocam

tr.vava.cars
    VavaCars - Türkiye'nin Güvenilir İkinci El Araç Satış Platformu
    https://tr.vava.cars/buy/cars/Cupra/Formentor/779144b9-fc92-4133-94db-349606e50661

Tam olarak piyasasini bilmiyorum yalniz iyi arastirin dolu olanini alin opsiyonlari tam olsun sari siteyede bakin butcenize gore hangisi iyiyse alin.Sari siteden pazarlikla daha uyguna mutlaka alirsiniz

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.