< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
τяaвzoиspoяlu olмak, sıяadaи вiя fuτbol τuτkusu dεğildiя...
ucuz vε popülisτ slogaиlaяdaи öτε вiя külτüяdüя... ..Yüreği BORDO-MAVİ Atanlar.. |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homebird -- 15 Eylül 2025; 14:12:35 > |
Halkın yanında olmayan marka batmaya mahkumdur. |
AMD7800X3D MSI PRO X670-P WIFI AM5 DDR5/Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB / ASUS TUF 4080 OC / LG C3 48 İnç" Oled Monitör/ PHANTEKS ENTHOO 719 10 fan/ Cooler Master V1000 Vangard 90 Plat 1000w/ Kingston Fury Beast RGB AMD EXPO 32GB 6000 mhz cl32 / Samsung 990Pro 1000 GB M.2 /2x 1 TB Samsung 970 EVO PLUS/2x Samsung 860 pro 500 gb /SEAGATE 1TB BARRACUDA/TRANSCEND 128GB 320/Creative Sb Z Pcı-E Ses Kartı LG BH9520TW 3D Bluray Ev Sinema Sistemi /Razer NAGA EPiC/Razer Anansi Expert MMO -Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown
|
Evet bende akıl var çünkü senin gibi hesap makinesini yolda bulsam bomba diye karakola götürecek çapta ticaretten anlamıyorum, ticaret yapıyorum:)) Öncelikle 1000de kaldığı ay kredi kampanyası yoktu,bugün var. Bugün cebinde 2.3 milyon lira olan adam 800bini peşin verip kalan 1.5 milyonu 48 ay vadeyle odedigi zaman aylık 67 bin TL sabit ödemesi oluyor. Bu aynı adam cebindeki 1.5 milyon parayı bankada cevirse aylık 120 bin TL direk cebine koyuyor Enflasyon karşısında o 67 bin TL zamanla ne oluyor biliyor musun? Koskoca bir çöp. 70 bin de ödemeye masrafı şu bu,7 ayda 1.5 milyondan 500 bin TL ödemiş oluyor 7 ayda faiz geliri ne kadar bu adamın peki? 120den başlıyor 100e kadar iniyor. Ortalama? 700 bin TL,daha 1 milyonu halen çalışıyor üstelik. 2.3 milyondan 700 bin TL yi çıkartsana mr. Bak hele bak bak Omo toslo yodobonbosyoz sotto Bak sadece vadeyi yazdım,altına diğer emtialara ticarete falan hiç girmedim Kısa ticaret kursum ücretsizdir,Özür dileyip teşekkür edebilirsin < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 15 Eylül 2025; 14:57:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() (HOME) X4 955/870A-G54/2x2GB RipJaws DDR3 1333 CL7/XFX 6850 Dual Fan/1TB HD103SJ/VS4 550W/Sunbeam Core Contact Freezer 120mm/IL-1023DVI (WORK) i7 4770K/Z87-A/4x8GB Hyper-X 1600 BS CL9/PNY Quadro 2000 /120GB SSD 1TB HDD/Carbide 200R/Corsair CX 750/CNPS 11X/S2331a-TRIPLE
|
|
hocam sen ciddimisin?? hesaplamalarını bir kontrol et bence.1.5milyona aylık 120bin tl faiz veren hangi banka söylede evi arabayı satıp yatıralım yada devletin ön gördüğü yıllık enflasyon oranının her yıl düşeceğine inanıyor gibisin ancak hesaplamarında 2026 enflasyon beklentisi %11-12 2027de ise %8-9 iken kim verecek bu faizleri? yazış tarzına bakınca yaşca küçük duruyorsun bir yandanda ticaret yapıyorum demişsin vala anlayamadım.kaçırdığım bir şey varsa lütfen anlat.özellikle 1.5milyona nasıl aylık 120bin tl kazanacağız en çok onu merak ediyorum. |
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun dedi. Öleceğini bile bile yaşadığını unutmuştu o an... Bozmadım.
|
Evet ciddiyim, bankada çevirerek bu parayı kazanmak mümkün . Günlük faiz getirisi yüzde 50 lerde şuanda Fonlarda mevduat eşleniği en basitinden altında %100leri geçti Parayı doğru kullanırsan bankada bile o rakamları elde etmek mümkün Hiçbir şey yapmasan ve senin dediğin 53k ile konuşsak yine 7 ay için 350 bin TL ediyor Adam 3.5 milyonluk teslayi almaktan nakit ioniq 6dan bahsediyor Gelelim hükümetin beklentilerine Sen bugüne kadar onların gerçekleşen tek beklentisini gördün mü? Bunlar iktidarda kaldığı müddetçe borçlanan kazanır,toggda da 48 ay taksitle borçlanma var Hiçbir markada böyle birşey yok O yüzden de bu araç satar,t10x nasıl sattiysa bu da satar Sen git Kılıçdaroğlunu kovala:))) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |