Şimdi Ara

Fotoğraf Topluluğu Kurma Fikri – Birlikte Çekimlere Ne Dersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
80
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık bir yıl önce kendime güzel bir telefon alıp fotoğraf çekmeye başladım. 3-4 ay boyunca telefonla çekim yaptıktan sonra telefonum çalındı. Kamerasızlığını hissettiğim için bu sefer bir aynasız fotoğraf makinesi aldım. O zamandan beri etrafımdaki her şeyi fotoğraflamaktan keyif alıyorum. Yeni lensler denemek, farklı açılar yakalamak gerçekten bana mutluluk veriyor.

Yaklaşık bir aydır birlikte fotoğraf çekebileceğim kişiler arıyorum ama pek kimseyi bulamadım. Bu süreçte dikkatimi çekti ki, 2000’lerin başından beri forumlarda insanlar fotoğraf çekimlerini paylaşıyor, birbirlerine yorum yapıyor, 60-70 kişilik gruplarla etkinlikler ve hatta turnuvalar düzenliyorlarmış. Ancak günümüzde öğrenci kulüpleri dışında bu tarz topluluklara pek rastlayamıyorum. Sanki insanlar eski hobilerini yavaş yavaş bırakmış gibi görünüyor.

Ben de bu yüzden acaba yeniden bir fotoğraf kulübü ya da topluluğu oluşturabilir miyiz diye düşünüyorum. Buraya yazma sebebim de aslında bu tip etkinliklere hâlâ ilgi var mı yok mu görmek. Belki ilgi olursa hep beraber buluşup fotoğraf gezileri düzenleyebilir, tecrübelerimizi paylaşabilir, keyifli vakit geçirebiliriz.

Sizce böyle bir topluluk kurmaya değer mi?

• sony a6000 makinem var. ankara'dayım. etkinliklere çok katılamam ama gruba katılırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    - Fiat Egea 1.4 Urban Orman Yeşili -
  • Fenomenon kullanıcısına yanıt

Güzel bir makine. Gruba fotoğraflar atmak, hangi değerlerde çekildiğini paylaşmak ve kendi aramızda fotoğrafın çekim teknikleri gibi konuları görüşebileceğimiz bir ortam yaratmak mümkün olabilir. Aynı zamanda fazlasıyla da geliştirici olur. Aramızda sohbet edebileceğimiz kısımlar da oluşturulabilir. Belki grup büyürse, kendi şehrinden olan insanlar bir araya gelip buluşmalar ve fotoğraf çekimleri yapabilir, etkinlikler düzenlenebilir. Buradaki etkileşime bakıp bunun üzerine düşüneceğim. Yorumun benim için değerli, teşekkür ederim.

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

Güzel fikir. etkinlik olursa katılırız 

Birkaç kişi yazmış olsa da küçükten başlamanın bir mahsuru yok gibi görünüyor. Sanırım topluluğu oluşturabilirim. Takipte kalın, ayrıca bu tarz bir topluluğun iyi olabileceğini düşünen başka kişiler de varsa yazarlarsa iyi olur.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.