< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 19 Ağustos 2025; 0:58:20 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 19 Ağustos 2025; 0:58:20 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hocam desteklenmeyecek olmasi cok daha stabil ve guvenilir bir isletim sistemi vaat etmis olmuyor mu zaten? Dusunsene, bozmak icin yama cikarmak yok, desteklenmiyor, yani karismayacaklar, boylece cok daha stabil olacak windows 10 :) En iyi isletim sistemleri destegin bittigi sistemlerdir :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 19 Ağustos 2025; 14:54:28 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hem de her update zamani CPU'nun 100% calisma sorunu otomatik cozulmus olur. Update ederken laptop fan'i ucak gibi calisir, youtube videolari titrer, sanirsin ki uzaya roket gonderiyoruz. Update yok rahatlik var ohhh :) Her ay guncellemeleri durdurma derdi de yok :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 19 Ağustos 2025; 15:13:17 > |
Fazla söze gerek yok... Microsoft kabul etti: Windows 11 24H2 güncellemeleri oyun performansını düşürdü https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161826009
|
Yıl 2025 10 senelik işletim sisteminde kalıp ve bununla övünen var. Akıl fikir dilerim, foruma neden yazmak istemediğimi bir kez daha anladım. |