Şimdi Ara

Elon Musk Apple’ı eleştirdi: Ayrımcılık yapılıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elon Musk Apple’ı eleştirdi: Ayrımcılık yapılıyor!
    Yapay zekâ rekabetinde büyük yatırımlar yaparak zirve mücadelesi veren Elon Musk, zaman zaman ilişkili platformların davranışlarına karşı eleştiriler yapıyor. Ünlü iş insanının hedefinde bu kez Apple var. 



    App Store sıralamaları ne kadar tarafsız?



    Elon Musk, X hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımda App Store moderasyonuna tepki gösterdi. Elon Musk, Apple’ın OpenAI firmasını haksız yere kayırdığını iddia ederek, şirketin ChatGPT uygulamasını öne çıkarttığını ve bu durumun rakip firmalar için adil olmayan bir avantaj yarattığını belirtti. Musk bunun tekel oluşturduğunu ve Apple’a karşı yasal haklarını arayacağını da sözlerine ekledi. 



    Ayrıca Bkz.OpenAI 300 milyar dolar değerlemeye ulaştı



    Bu paylaşıma OpenAI kurucusu Sam Altman’ın cevabı ise gecikmedi. Altman da bir paylaşım yaparak Elon Musk’ın X platformunu kendi çıkarları doğrultusunda manipüle ettiğini ve rakiplerine zarar verdiğini dile getirdi. 



    İşin komik tarafı ise Topluluk Notları ekibinin Elon Musk’ın gönderisine dipnot düşerek iddialarının çok da gerçeği yansıtmadığını belirtmesi oldu. Musk’ın bu gönderisi 18 milyon görüntüleme rakamına ulaştı. 



     




    Kaynak:https://wccftech.com/elon-musk-accuses-apple-of-favoring-openai-vows-legal-action/







  • Elon musk'un yeni bir işletim sistemi ve telefon markası ortaya çıkartması gerekiyor. Bu konuda en büyük avantajı X ve starlinktir. Özelikle 1 yıl boyunca belli bir hızda sınırsız internet verirse piyasa yapar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • Apple'a çemkiriyor ancak yapay zeka modelinin yeniliklerinide ilk ios'a çıkarıyor.Apple da Musk'ın genellikle boş konuştuğunu fark etmiş olacak ki kale alıp cevap bile vermiyor.(en azından şu saate kadar)

    _____________________________
  • İyi yapıyor sanki kendisi olsa farklı davranacak.

  • Kusuruyor openai basarili diye. Eskiden kendisi de yönetimdeydi ve ayrildigina pisman ve kendine yediremiyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • Son yıllarımız bu herifin ağlamalarını dinlemekle geçti.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • Apple yasal olarak bir ticarethane olduğuna göre para karşılığı bir ürünü ön plana çıkarıyor olabilir ki buna kimse bir şey diyemez. Saçma sapan platformlarda bile kendi ürününüzü ön plana çıkarmak için para ile doping hizmeti satın alıyorsunuz. Bu çok olası ama ChatGPT öne çıkarılıyor diyemem bunun resmi bir açıklama ya da kanıt lazım.

    Ayrıca bildiğim kadarıyla Google her yıl yüz milyonlarca dolar Apple'a sadece tarayıcısında varsayılan arama motoru olmak için para ödüyor. Bu da haberdeki ile benzer bir durum değil mi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adamların OpenAI ile ortaklığı var. Doğal değil mi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sanki kendi platformunda her şey adaletliymiş gibi...

  • open AI ile ortak olması appleyi haklı çıkarmaz. zamanında nasıl microsoft ie yi önyüklü getirince haksız çıktı buda öyle, ie de microsoftun malıydı. seçenekli olmalı

  • darkhair kullanıcısına yanıt
    doğal değil. ie microsoftun ama kendi windowsunda önyüklü olarak geliyor diye bir sürü ceza yedi

  • Buyursun açsın davasını bir on sene sürer.

  • Men dakka dukka Elo, sosyal medyada Filistin konusunda yaptığın çifte standartı biliyoruz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    _____________________________
    .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.